Κόσμος

Ονδούρα: 46 κρατούμενες νεκρές μετά από συγκρούσεις σε γυναικεία φυλακή

Τραγικός είναι ο απολογισμός συγκρούσεων σε γυναικεία φυλακή στην Ονδούρα με δεκάδες κρατούμενες να χάνουν τη ζωή τους.

Οι νεκρές μετά τις συγκρούσεις είναι τουλάχιστον 46 σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα η γενική εισαγγελία της Ονδούρας.

Τα βίαια επεισόδια ξέσπασαν την Τρίτη και αποδίδονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών. Τα περισσότερα από τα θύματα βρέθηκαν απανθρακωμένα. Ορισμένα πτώματα έφεραν τραύματα από σφαίρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ
Ο Μερτς δεν θέλει «προς το παρόν» να συναντηθεί με τον Πούτιν και εξηγεί γιατί
«Εάν η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο, το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόστους, θα αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα»
Ο Φρίντριχ Μερτς