Κόσμος

Οργή στην Βρετανία για την 23χρονη μάνα που σκότωσε τα δυο παιδιά της

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα όσα είπε και έκανε μια 23χρονη μητέρα δύο παιδιών τα οποία έπνιξε γιατί της κατέστρεφαν την σεξουαλική της ζωή. Η παιδοκτόνος Louise Porton, καταδικάστηκε σε ισόβια και θα περάσει τουλάχιστον 32 χρόνια στην φυλακή.

Κατά την διάρκεια της δίκης αυτό που ήρθαν στο φως προκαλούν τουλάχιστον αποτροπιασμό. Η παιδοκτόνος, είπε ότι τα παιδιά για εκείνη ήταν βαρίδια. Η τριών ετών Lexi Draper και η μόλις 17 μηνών Scarlett Vaughan βρήκαν φριχτό θάνατο από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας.

Ο πατέρας των παιδιών στο άκουσμα της καταδίκης είπε ότι την μισεί και ότι ποτέ δεν θα είναι ο ίδιος άνθρωπος. Η 23χρονη σκότωσε τα παιδιά της προκαλώντας τους ασφυξία και προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι τα αίτια θανάτου των παιδιών της ήταν παθολογικά! Μάλιστα, καθυστέρησε να καλέσει το ασθενοφόρο μέχρι να βεβαιωθεί ότι είχαν ξεψυχήσει. Οι κινήσεις της ήταν προμελετημένες και υπολογισμένες.

mana

Η μικρή Lexi βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της τον Ιανουάριο του 2018 και λίγες ώρες αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο. Η 17 μηνών Scarlett πέθανε τον επόμενο μήνα επίσης με φριχτό τρόπο αφού η ίδια της η μάνα της έσπασε τον λαιμό! Στους νοσοκόμους που κάλεσε στο σπίτι της τους είπε ατάραχη ότι μάλλον το έπαθε αυτό γιατί χτυπούσε το κεφάλι της μόνη της με ένα παιχνίδι! Μάλιστα, υπάρχει και βίντεο που δείχνει τα τελευταία λεπτά των παιδιών.

Η 23χρονη σταμάτησε για βενζίνη ενώ πήγαινε την Scarlett στο νοσοκομείο την ώρα που το παιδί ξεψυχούσε στο πίσω κάθισμα.

Μια ακόμα τραγική λεπτομέρεια είναι ότι η άσπλαχνη μάνα δεν δίστασε να βάλει αγγελία ότι πουλάει τα ρούχα των παιδιών της μέσω facebook.

Με πληροφορίες από την DailyMirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ «επιστρέφει» στην εκεχειρία μετά το μπαράζ επιθέσεων κατά της Χαμάς στη Γάζα – «Πάγωσε» η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας
Τα σχέδια εκεχειρίας που συμφωνήθηκαν στις 10 Οκτωβρίου στο αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ φαίνεται ότι, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να τιναχτούν στον αέρα
Πυκνοί καπνοί έπειτα από τις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
Μουσείο του Λούβρου: Αυτά είναι τα κοσμήματα που εκλάπησαν μετά τη θεαματική ληστεία – Σώθηκε το «καταραμένο» διαμάντι
Η λεία, ανεκτίμητης πολιτιστικής αξίας, περιλαμβάνει οκτώ εξαιρετικά κοσμήματα που αφηγούνται την ιστορία των βασιλισσών και αυτοκρατειρών της Γαλλίας, τα οποία κλάπηκαν μέσα σε μόλις 7 λεπτά από τη Γκαλερί Απόλλων
Κολιέ και σκουλαρίκια με σμαράγδια από το σετ κοσμημάτων της Μαρίας-Λουίζας
Μουσείο του Λούβρου: Βίντεο από τη στιγμή που οι διαρρήκτες κλέβουν τα κοσμήματα στη Γκαλερί Απόλλων
Οι εικόνες δείχνουν έναν από τους διαρρήκτες τη στιγμή που κλέβει τα κοσμήματα στο Λούβρο - Η λίστα των κλεμμένων αντικειμένων αποκαλύφθηκε από το γαλλικό υπουργείο Πολιτισμού
Στιγμιότυπο από το βίντεο που τραβήχτηκε μέσα στο Λούβρο, όταν ο ληστής κλέβει τα κοσμήματα