Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Όταν το Sesame Street «συνάντησε» το Halloween – video

Όταν το Sesame Street «συνάντησε» το Halloween – video

Μια διαφορετική διακόσμηση για το Halloween που τράβηξε τα βλέμματα, έκλεψε τις εντυπώσεις και έγινε θέμα συζήτησης σε όλον τον κόσμο.

Η Λάιζα Μπολ (Lisa Boll) είναι επαγγελματίας διακοσμήτρια εισόδων, με έδρα την Πολιτεία της Πενσιλβάνια. Είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας «Outback Designs and Deck Decorations», με ειδίκευση στην ανακαίνιση βεραντών. Αλλά και φανατική θαυμάστρια του Sesame Street. Φέτος εορτάζονται τα 50 χρόνια της τηλεοπτικής σειράς και η Λάιζα αποφάσισε να διακοσμήσει την εξώπορτα του σπιτιού της για το Halloween με ένα cookie-monster, ένα μπισκοτάκι-τέρας!

Συνειδητοποίησε ότι είχε μπουχτίσει με όλη αυτή τη… σαχλαμάρα για το Halloween, τις τρομακτικές μεταμφιέσεις, και αποτίοντας φόρο τιμής στο Sesame Street φιλοτέχνησε ένα «τέρας» που είναι κούκι. Το οποίο καλωσόρισαν οι γείτονες, κοντινοί και πιο μακρινοί. «Είναι ευχάριστο για το Halloween, δεν είναι κάτι τρομακτικό. Κατά συνέπεια, τραβάει και τα παιδάκια κάτω των τριών χρονών. Δεν φοβίζει» επιμένει.

Φιλοτέχνησε το κεφάλι του «τέρατος» με κλιματσίδες, τις οποίες έβαψε μπλε. Πρόσθεσε δυο «γουρλωμένα μάτια» από φελιζόλ και στο στόμα του έβαλε κι ένα μισοδαγκωμένο μπισκοτάκι (από κόντρα πλακέ), έτσι για το κέφι!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις