Κόσμος

Ουκρανία: Μπουνιές και άγριο ξύλο στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής – Παρών και ο Ποροσένκο

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε γνωστή εκπομπή καναλιού στην Ουκρανία, με δημοσιογράφο να επιτίθεται με μπουνιές σε φιλορώσο πολιτικό!

Ο πολιτικός αρνήθηκε να καταδικάσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν με δηλώσεις του, κάτι που εξόργισε το δημοσιογράφο που οποίος επιτέθηκε. 

Ο δημοσιογράφος Γιούρι Μπουτούσοφ χτύπησε το Νέστορ Σούφριτς χτυπώντας τον με μία γροθιά και ύστερα του έκανε… κεφαλοκλείδωμα.

Στο πάνελ επικράτησε πανικός με τους παρουσιαστές να επεμβαίνουν για να σταματήσει ο άγριος καβγάς. Μάλιστα παρόντες ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Αρσένι Γιάτσενιουκ και ο πρώην πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο.

Οι δυο τους έπεσαν στο πάτωμα, με τους υπόλοιπους καλεσμένους της εκπομπής να τους παρακαλούν να σταματήσουν. Τελικά οι δυο τους χωρίστηκαν και… συνέχισαν τη συζήτηση στην εκπομπή σα να μη συνέβη τίποτα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οικογένεια Στίβεν Χόκινγκ: Φροντίστριες οι γυναίκες με μπικίνι στη φωτογραφία από τα αρχεία Επστάιν
Εκπρόσωπος της διαχείρισης της περιουσίας του Χόκινγκ διευκρίνισε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2006 σε ξενοδοχείο της αλυσίδας Ritz-Carlton στην Καραϊβική, μετά από ομιλία του επιστήμονα, στην οποία είχε παραστεί και ο Επστάιν
Ο Στίβεν Χόκινγκ σε φωτογραφία που βρέθηκε από τα αρχεία του Επστάιν