Site icon NewsIT
21:44 Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Panama Papers: Ο Κάμερον παραδέχθηκε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο!

Κέρδη 30.000 λιρών από την offshore του εκλιπόντος πατέρα του ομολόγησε ο Ντέιβιντ Κάμερον, παραδεχόμενος την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Panama Papers.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Σύμφωνα με τον Guardian, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας πούλησε το μερίδιό του στο ίδρυμα Blairmore – την offshore που είχε δημιουργήσει ο πατέρας του Ιαν Κάμερον – μόλις 4 μήνες πριν εκλεγεί πρωθυπουργός της Βρετανίας και από την συναλλαγή αυτή εισέπραξε 30.000 λίρες (37.000 ευρώ).

Σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο, ITV, ο κ. Κάμερον είπε: “Είχαμε όντως στην κατοχή μας 5000 μετοχές της εταιρείας Blairmore Investment Trust, τις οποίες και πουλήσαμε τον Ιανουάριο του 2010. Το συνολικό ποσό που λάβαμε από τη συγκεκριμένη πώληση ανέρχεται στα 30.000 λίρες για τα οποία φυσικά και έχει καταβληθεί και η νόμιμη φορολογία”.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version