Κόσμος

Παρίσι: Στο σκοτάδι ο Πύργος του Άιφελ σε ένδειξη πένθους

Όπως σκοτείνιασε η καρδιά των ευρωπαίων έτσι σκοτείνιασε και ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι. Το σήμα κατατεθέν της Γαλλικής πρωτεύουσας έσβησε τα φώτα του σε ένδειξη πένθους για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων που έπνιξαν στο αίμα το Παρίσι.

Το πένθος είναι βαρύ για τους παριζιάνους και το πιο φωτεινό και λαμπρό σημείο της πόλης δεν θα μπορούσε παρά να κατεβάσει τους διακόπτες και να στέκει στο σκοτάδι αγέρωχο αλλά και σκοτεινό μετά από τόσο αίμα αθώων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου, μια ανάσα από τις πυραμίδες της Γκίζας
Το μνημειώδες μουσείο που εκτείνεται σε σχεδόν 500.000 τ.μ. και είναι αφιερωμένο στον φαραωνικό πολιτισμό, στοίχισε περισσότερο από 1.000.000.000 δολάρια και απαίτησε τιτάνια έργα 20 ετών, τα οποία υποστήριξε οικονομικά και τεχνικά η Ιαπωνία
Το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο