Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ισπανία ανοίγει και πάλι την πρεσβεία της στο Κίεβο

Η Ισπανία είναι έτοιμη να ξανανοίξει την πρεσβεία της στο Κίεβο της Ουκρανίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Antena3.

Η πρεσβεία της Ισπανίας στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας εκκενώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου όταν τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στη χώρα.

Η κίνηση έρχεται αφού πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Γαλλία, προσφάτως ανακοίνωσαν ότι θα μεταφέρουν τις πρεσβείες τους και πάλι πίσω στο Κίεβο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Γάζα: Οι IDF δημοσίευσαν σοκαριστικά βίντεο με μέλη της «Μονάδας Βέλος» να βασανίζουν Παλαιστίνιους – Σκληρές εικόνες
Ένα από τα βίντεο δείχνει τον βάναυσο ξυλοδαρμό δύο αντρών, τους οποίους σέρνουν στο έδαφος σφαδάζοντας με τους IDF να δηλώνουν ότι πρόκειται για τη «Μονάδα Βέλος, τους εκτελεστές της Χαμάς»
Μονάδα Βέλος
6