Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρίγκιπας Άντριου: Φωτογράφος του BBC λέει ότι έχει «ντροπιαστική» φωτογραφία που θα σοκάρει το Παλάτι

Πρίγκιπας Άντριου: Φωτογράφος του BBC λέει ότι έχει «ντροπιαστική» φωτογραφία που θα σοκάρει το Παλάτι
Reuters

Τέλος δεν έχουν οι μπελάδες που μπλέκει ο πρίγκιπας Άντριου, ο 62χρονος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ. Φωτογράφος του BBC ισχυρίζεται ότι έχει μία «ντροπιαστική» φωτογραφία του πρίγκιπα.

Όπως υποστηρίζει ο φωτογράφος του BBC, Μαρκ Χάρισον, αν η συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία «πρωταγωνιστεί» ο πρίγκιπας Άντριου δει το φως της δημοσιότητας, θα σόκαρε ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

«Τη φωτογραφία έχουν δει μόνον ελάχιστοι άνθρωποι, αλλά θα ήταν μεγάλος πονοκέφαλος για τη βασιλική οικογένεια», είπε ο Χάρισον στην «The Daily Mail», για να συμπληρώσει αινιγματικά ότι «υπάρχουν πολλά περισσότερα από εκείνη την ημέρα που δεν έχουν ειπωθεί…».

Ο βραβευμένος φωτογράφος προειδοποίησε ότι η φωτογραφία με τον Δούκα του Λάνκαστερ θα «ντρόπιαζε» το Παλάτι αν ερχόταν ποτέ στο φως.

«Μας έπεσαν τα… σαγόνια», όταν την είδαμε λέει μία ανώνυμη πηγή.

Θα προκαλούσε στον Άντριου τόσο μεγάλη αμηχανία, που θα ξεπερνούσε ακόμα και όλα τα σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί, πρόσθεσε η ίδια πηγή, εννοώντας τις σχέσεις του πρίγκιπα με τον Τζέφρι Επστάιν, που καταδικάστηκε για σεξουαλικά εγκλήματα και βρέθηκε νεκρός στη φυλακή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις