Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Λέει ότι επικοινωνούσε με τη νεκρή μητέρα του μέσω μέντιουμ – Του έστειλε «σημάδι» με μια λεοπάρδαλη

Πρίγκιπας Χάρι: Λέει ότι επικοινωνούσε με τη νεκρή μητέρα του μέσω μέντιουμ – Του έστειλε «σημάδι» με μια λεοπάρδαλη

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Spare» του πρίγκιπα Χάρι είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ισπανία και… αυτά που κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου, αν μη τι άλλο προκαλούν έκπληξη.

Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ο Χάρι, υποστηρίζει πως επικοινώνησε με την νεκρή μητέρα του μέσω ενός μέντιουμ. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο και το βιβλίο του, η Νταϊάνα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι το 1997, του έστειλε και ένα μήνυμα μέσω μιας… λεοπάρδαλης, στη Μποτσουάνα!

Συγκεκριμένα, ο Χάρι υποστηρίζει ότι μία γυναίκα -που έλεγε ότι είχε δυνάμεις- τον έφερε σε επαφή με την μητέρα του, την οποία έχασε όταν ο Χάρι ήταν 13 ετών.

Υποστηρίζει επίσης, ότι έλαβε ένα μήνυμα από την Νταϊάνα, στο οποίο η ίδια του έλεγε πως ο Χάρι «ζούσε τη ζωή που εκείνη δεν κατάφερε να ζήσει» σύμφωνα με την dailymail.co.uk

Το μέντιουμ φέρεται να του είπε: «Ζεις τη ζωή που εκείνη ήθελε για σένα». Του μέντιουμ του είπε μάλιστα, ότι η μητέρα του ήταν εκεί, μαζί τους, εκείνη τη στιγμή.

Το μέντιουμ του είπε επίσης, ότι η μητέρα του ήξερε ότι «έψαχνε για απαντήσεις» και «αισθανόταν τη σύγχυσή» του και ήξερε ότι είχε «τόσες πολλές ερωτήσεις» και είπε ότι οι απαντήσεις θα έρθουν εγκαίρως.

Σε άλλο απόσπασμα του βιβλίου, ο Χάρι αναφέρει ότι τον πληροφόρησαν πως η μητέρα του είδε -από τον τάφο- ότι ο γιος του Άρτσι έσπασε ένα στολίδι από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο είχε το σχήμα της βασίλισσας. Το περιστατικό, έκανε την -νεκρή- πριγκίπισσα Νταϊάνα να… γελάσει.

Σε άλλο απόσπασμα, ο Χάρι αναφέρει ότι κατά τη γνώμη του είχε μία στενή συνάντηση με μια λεοπάρδαλη ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Μποτσουάνα με τον αδερφό του, Γουίλιαμ και αυτό, ήταν ένα μήνυμα από την μητέρα τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η λεοπάρδαλη ήταν ένας αγγελιοφόρος από την μητέρα του, για να τον ενημερώσει ότι όλα θα πάνε καλά.

Πάντως, μεταξύ άλλων, ο Χάρι αποκαλύπτει, πως για κάποιο διάστημα μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας του, εκείνος πίστευε ότι η Νταϊάνα προσποιήθηκε τον θάνατό της. Μάλιστα, πήγαινε στο τούνελ που εκείνη σκοτώθηκε στο Παρίσι, σε μια προσπάθεια να καταλάβει τι συνέβη. 

ΦΩΤΟ REUTERS

Όλα αυτά και πολλά άλλα, στο πολυσυζητημένο βιβλίο του Χάρι, που ήδη βρίσκεται στα ράφια των ισπανικών βιβλιοπωλείων.

 

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις