Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Νέα φωτογραφία της μικρής Λίλιμπετ στην αγκαλιά της μητέρας της

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Νέα φωτογραφία της μικρής Λίλιμπετ στην αγκαλιά της μητέρας της
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Ακόμα μία φωτογραφία της μικρής Λίλιμπετ, της 1 έτους κόρης του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, είδε το φως της δημοσιότητας, με αφορμή τα πρώτα της γενέθλια, τα οποία ήταν το περασμένο Σάββατο (4.6.2022) και συνέπεσαν με τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λίλιμπετ είναι τραβηγμένη στο Frogmore Cottage, το σπίτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Ουίνσδορ της Βρετανίας. Το νεαρότερο μέλος της οικογένειας φαίνεται να φοράει ένα γαλάζιο φόρεμα και μια λευκή δαντελένια κορδέλα ενώ έχει κόκκινα μαλλιά και μπλε μάτια, κληρονομιά από τον πατέρα της.

Στη νέα φωτογραφία, που τράβηξε ο Misan Harriman, φωτογράφος που πήγε στο πάρτι γενεθλίων της μικρής Λίλιμπετ μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του, η μικρή Λίλιμπετ είναι στην αγκαλιά της Μέγκαν Μαρκλ και ποζάρει με την οικογένεια του φωτογράφου.

Σε αυτή, η 1 έτους κόρη του πρίγκιπα Χάρι φοράει ζακέτα και ένα τσιμπιδάκι στα μαλλιά, μοιάζει να μασάει κάποιο φαγητό, ενώ οι φίλοι της έχουν ζωγραφισμένα πρόσωπα, με ένα σχέδιο σαν μικρά λιοντάρια.

https://twitter.com/misanharriman/status/1533914137201459208

Η Claire Ptak, Αμερικανίδα αρτοποιός στο ανατολικό Λονδίνο που έφτιαξε τη γαμήλια τούρτα του Sussex, έφτιαξε και την πρώτη τούρτα γενεθλίων της Λίλιμπετ. Το ζευγάρι ήταν «απίστευτα συγκινημένο από τις αμέτρητες ευχές για τα γενέθλια της κόρης τους» και αποκάλυψε ότι φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν για «ένα χαλαρό πικνίκ στην αυλή του Frogmore Cottage», σαν πάρτι γενεθλίων.

Ο Misan Harriman έχει φωτογραφήσει στο παρελθόν την οικογένεια του πρίγκιπα Χάρι, με μια από τις φωτογραφίες να γίνεται και χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις