Κόσμος

Τον Ιούλιο η βάφτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ στη Βρετανία

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η κόρη του βρετανού πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ που γεννήθηκε τον Μάιο, θα βαφτιστεί τον ερχόμενο μήνα από τον Αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπερι, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του πατέρα της.

Η βάφτιση θα τελεστεί στις 5 Ιουλίου στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Σάντρινχαμ, όπου οι γονείς της, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ όπως είναι ο επίσημος τίτλος τους, έχουν εξοχική κατοικία, στα κτήματα της βασίλισσας Ελισάβετ στην ανατολική Αγγλία.

Το μυστήριο θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Τζάστιν Ουέλμπι, ο πνευματικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ο οποίος είχε τελέσει τη βάφτιση και του μεγαλύτερου αδελφού της Σάρλοτ, του πρίγκιπα Γεωργίου, που τον ερχόμενο μήνα θα κλείσει τα δύο του χρόνια.

Το νεότερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, το πλήρες όνομα της οποίας είναι Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα (προς τιμήν της εκλιπούσης γιαγιάς της Νταϊάνα και της προγιαγιάς της βασίλισσας Ελισάβετ), δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τις 2 Μαϊου που βγήκε από το μαιευτήριο όπου γεννήθηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία της influencer σε live μετάδοση στο Μεξικό – «Μπορεί να έρχονται να με σκοτώσουν»
Η 23χρονη λίγο πριν δεχθεί 3 σφαίρες σαν να αισθάνθηκε πως κινδυνεύει - Τα ΜΜΕ του Μεξικού κατηγορούν τον πρώην σύντροφό της για τη δολοφονία ο οποίος είναι μέλος καρτέλ
Γυναίκα