Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πριγκόζιν: Ο άλλοτε βασιλιάς «είναι γυμνός» – Φωτογραφία απεικονίζει τον επικεφαλής της Wagner με τα εσώρουχα

Πριγκόζιν: Ο άλλοτε βασιλιάς «είναι γυμνός» – Φωτογραφία απεικονίζει τον επικεφαλής της Wagner με τα εσώρουχα

Στην περίπτωση του επικεφαλής της ομάδας Wagner, του διαβόητου Γιεβγκένι Πριγκόζιν, δείχνει να πηγαίνει γάντι εκείνη η περίφημη ρήση που λέει: «Ο βασιλιάς είναι γυμνός», καθώς ο άλλοτε αδελφικός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν και πανίσχυρο πρόσωπο της Ρωσίας εμφανίστηκε σε φωτογραφία με τα εσώρουχα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τελευταία μια φωτογραφία στην οποία ο άλλοτε «βασιλιάς», Γιεβγκένι Πριγκόζιν, που έκανε ανταρσία κατά της Μόσχας με την ομάδα Wagner, εμφανίζεται σε μια σκηνή πάνω σε ένα ράντσο με φανέλα και εσώρουχο.

Αμέσως ξεκίνησαν και πάλι από τα ξένα ΜΜΕ τα σενάρια που αναφέρουν ότι η φωτογραφία αυτή βγήκε επίτηδες στο φως από τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας με σκοπό να συνεχιστεί η δημόσια διαπόμπευση του επικεφαλής της Wagner.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι φωτογραφίες του Γιεβγκένι Πριγκόζιν με τα εσώρουχα, φαίνεται να τραβήχτηκαν σε κάποια από τις επιχειρήσεις που έκανε ο επικεφαλής της Wagner σε Αφρική και Μέση Ανατολή.

Η ουκρανική Ukrainska Pravda έδωσε μια άλλη εκδοχή για τον τόπο που τραβήχτηκε η επίμαχη φωτογραφία. Η εφημερίδα ανέφερε ότι η φωτογραφία είναι αληθινή και ότι ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν βρίσκεται σε ένα από τα στρατόπεδα που στήθηκαν για τους άνδρες της ομάδας Wagner στη Λευκορωσία, όπου φέρονται να κατέφυγαν ο ίδιος και μερίδα των μαχητών του μετά την επανάσταση κατά της Ρωσίας.

 

Η Telegraph τόνιζε ότι η φωτογραφία του Γιεβγκένι Πριγκόζιν με το εσώρουχο ήταν απλώς η «τελευταία ντροπιαστική εικόνα» του.

Πριν λίγο καιρό οι μυστικές υπηρεσίας της Ρωσίας είχαν βγάλει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Γιεβγκένι Πριγκόζιν με περούκες και άλλες μεταμφιέσεις μετά από ντου των αρχών στο στρατηγείο της ομάδας Wagner στην Αγία Πετρούπολη.

 

Ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν εμφανιζόταν σε πολλές φωτογραφίες μεταμφιεσμένος κάτι που αν μη τι άλλο προκαλούσε το γέλιο για να έναν άνθρωπο που προκαλούσε τον τρόμο στην Ρωσία μέχρι να γίνει η ανταρσία της Wagner, η οποία τελικά κατέληξε σε φιάσκο, καθώς η ομάδα κατέβασε τα όπλα και σταμάτησε την πορεία που έκανε προς τη Μόσχα.

Άγνωστο το που βρίσκεται

Κανείς πάντως, δεν μπορεί να πει με σιγουριά που βρίσκεται ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν αν και τα πιο πολλά σενάρια αναφέρουν οτι ο αρχηγός της Wagner είναι στην Λευκορωσία.

Σχόλιο για τον Γιεβγκένι Πριγκόζιν έκανε πρόσφατα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είπε ότι οι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν που βρίσκεται , ενώ του διαμήνυησε ότι πρέπει να… προσέχει, διότι όπως είπε: «αν ήμουν στη θέση του, θα πρόσεχα τι τρώω».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις