Κόσμος

Ρωσία: Ακόμη ένας νεκρός από τη συντριβή του βομβαρδιστικού αεροσκάφους Su-34 στη Γεΐσκ

Στους 14 ανέρχονται οι νεκροί από τη συντριβή ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-34 σε πολυκατοικία της πόλης Γεΐσκ, στα νότια της Ρωσίας, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων TASS, που επικαλείται το υπουργείο αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Λίγη ώρα μετά τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους χθες βράδυ στη συνοικία της πόλης Γεΐσκ στη Ρωσία, έγινε η ανακοίνωση για τον πρώτο νεκρό ενώ κυκλοφόρησε και βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της πτώσης.

Μέχρι σήμερα το πρωί, ο αριθμός των νεκρών ανερχόταν σε 13 και οι τραυματίες σε 19, καθώς μετά τη συντριβή προκλήθηκε μια πελώρια πυρκαγιά σε εννιαώροφη πολυκατοικία.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους S-34 στη Ρωσία:

Η πόλη όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία βρέχεται από την Αζοφική Θάλασσα και ανήκει στην περιφέρεια Κρασνοντάρ, βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία και αντίκρυ στη Μαριούπολη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιστορική ομιλία του Καρόλου στο Κογκρέσο – Οι αναφορές στους δεσμούς ΗΠΑ και Βρετανίας αλλά και στους πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών
«Ο δεσμός συγγένειας και ταυτότητας μεταξύ Αμερικής και Ηνωμένου Βασιλείου είναι ανεκτίμητος και αιώνιος», υπογράμμισε ο Κάρολος
Ο Βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας απευθύνεται σε κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου, δίπλα στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ JD Vance και τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Mike Johnson