Κόσμος

Ρωσία: Φωτιά σε πετρελαϊκή εγκατάσταση – Δύο νεκροί και 4 τραυματίες

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς σε πετρελαϊκή εγκατάσταση στην πόλη Ανγκάρσκ, στην περιφέρεια Ιρκούτσκ της Ρωσίας, κοντά στην Βαϊκάλη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, η φωτιά ξέσπασε σε πετρελαϊκή εγκατάσταση στο Ιρκούτσκ της Ρωσίας σε μονάδα επεξεργασίας της Angarsk Petrochemical Company, που έχει έκταση 2.500 τετραγωνικών μέτρων, σύμφωνα με τον Ιγκόρ Κόμπζεφ, τον περιφερειάρχη της Ιρκούτσκ.

Διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

https://twitter.com/TreasChest/status/1603199042888077312?s=20&t=bMvjXXRcxzFjW0sBsBkb4w

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS