Κόσμος

Ρωσία: Συνελήφθησαν δύο Ρωσίδες influencers που έβγαλαν βίντεο TikTok μπροστά σε φλεγόμενο διυλιστήριο μετά από ουκρανική επίθεση

Το εργοστάσιο πετρελαίου είχε χτυπηθεί από ουκρανικά drones στο Σότσι

Δύο νεαρές influencers από τη Ρωσία συνελήφθησαν μετά τη δημοσίευση βίντεο στο TikTok, στο οποίο φαίνονται να ποζάρουν μπροστά σε φλεγόμενο διυλιστήριο στο Σότσι, λίγη ώρα μετά από επίθεση ουκρανικών drones, αναφέρει τη The Sun.

Οι influencers Ντάσα Βλαντιμίροβα (21 ετών) και Καρίνα Εβγκενίεβα (19 ετών) εμφανίζονται να τραβούν βίντεο με μουσική του Ρώσου ράπερ Endshpil, ενώ πίσω τους καίγεται εγκατάσταση της εταιρείας Rosneft-Kubannefteprodukt, που φέρεται να έχει δεσμούς με τον στρατό στη Ρωσία.

Στο βίντεο συμμετέχει και ένας άνδρας, του οποίου η ταυτότητα και η τύχη παραμένουν άγνωστες.

Σύμφωνα με τη Sun, η αιτία της σύλληψής τους δεν ήταν τόσο η πράξη τους όσο το ντοκουμέντο της ουκρανικής επίθεσης σε μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές περιοχές της Ρωσίας. Η Μόσχα αντιδρά σκληρά σε κάθε αναφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προβάλει στρατιωτικές επιτυχίες της Ουκρανίας.

ΜΜΕ που στηρίζουν τον πόλεμο ζήτησαν δημόσια συγγνώμη από τις δύο κοπέλες, κατηγορώντας τες ότι δυσφήμησαν τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο έλεος πολυήμερου καύσωνα Ισπανία και Πορτογαλία: Στους 44°C η θερμοκρασία – Συναγερμός για πυρκαγιές
Η Ισπανία και η Πορτογαλία σε συναγερμό για καύσωνα, η Σκανδιναβία βιώνει ιστορική ζέστη, ενώ Πολωνία και Ιταλία πλήττονται από ισχυρές καταιγίδες και ακραία φαινόμενα
Καπνός πάνω από τους λόφους της Serra da Boneca στη Πορτογαλία