Κόσμος

Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στη Χιλή

Ισχυρός σεισμός συγκλόνισε τη Χιλή το πρωί της Τρίτης (10.10.2017). Δεν υπάρχει προειδοποίηση για τσουνάμι.

Στο έλεος του Εγκέλαδου ξανά η Χιλή. Σεισμός 6,3 Ρίχτερ αναστάτωσε τη χώρα το πρωί (ώρα Ελλάδας) της Τρίτης (10.10.2017).

Ο ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στη βόρεια Χιλή, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Γεωλογικών Ερευνών των ΗΠΑ (USGS).

Επίκεντρο και… τσουνάμι

Ο σεισμός σημειώθηκε 73 χιλιόμετρα ανατολικά της Αρίκα και είχε εστιακό βάθος 82 χιλιόμετρα.

Προς το παρόν δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι, σύμφωνα με το Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι Ειρηνικού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ισραηλινός πιανίστας Αλόν Άαχελ περιγράφει τα όσα βίωσε ως όμηρος της Χαμάς – «Με ξερίζωσαν από την πραγματικότητα και με έβαλαν στην κόλαση»
Τι λέει για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και για τις συνθήκες που έζησε - «Δεν είσαι άνθρωπος, είσαι ζώο», περιγράφει
Ο Alon Ohel
Ανεξέλεγκτη επιδημία δάγκειου πυρετού και τσικουνγκούνια πλήττει την Κούβα – 33 νεκροί, ανάμεσά τους 21 παιδιά
Η επιδημία φέρεται πως εξαπλώθηκε λόγω της συσσώρευσης σκουπιδιών σε δρόμους και στάσιμου νερού σε δεξαμενές σπιτιών - Ελλιπείς οι ψεκασμοί για τα κουνούπια λόγω οικονομικής κρίσης
Άνθρωπος
Ώρα μηδέν για την Ουκρανία: «Αγκάθι» παραμένουν οι εδαφικές παραχωρήσεις, σήμερα η συνάντηση Γουίτκοφ - Πούτιν
Η Ρωσία φαίνεται να πανηγυρίζει για «την απελευθέρωση των πόλεων Κρασνοαρμέισκ (όπως αποκαλούν οι Ρώσοι το Ποκρόφσκ στην περιφέρεια Ντονέτσκ) και Βοβτσάνσκ (στην περιφέρεια Χαρκόβου)»
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Στιβ Γουίτκοφ σε προηγούμενη συνάντηση