Κόσμος

Σικάγο: Απολυμένος από το εργοστάσιο ο μακελάρης που σκότωσε 5 συναδέλφους του! – video

Μόλις είχε απολυθεί από το εργοστάσιο ο μακελάρης που σκότωσε την Παρασκευή (15.2.2019) 5 συναδέλφους του και τραυμάτισε 5 αστυνομικούς στο Σικάγο πριν πέσει νεκρός.

Ο διευθυντής της μονάδας με έναν υπάλληλο του τμήματος προσωπικού βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων του ενόπλου, ανακοίνωσαν το Σάββατο (16.2.2019) οι αρχές στο Σικάγο.

Ο 45χρονος Γκάρι Μάρτιν είχε μαζί του ένα περίστροφο, προτού δώσει το παρών σε συνάντηση όπου του ανακοινώθηκε η απόλυσή του την Παρασκευή (15.2.2019), τόνισε η αστυνομική διευθύντρια της Ορόρα, Κρίστεν Ζίμαν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους, που σκοτώθηκαν στο εργοστάσιο της εταιρείας Henry Pratt, βρίσκονταν στο δωμάτιο, όπου ανακοινώθηκε η απόλυση του Μάρτιν, σύμφωνα με την αξιωματικό.

                     click4more: Μακελειό στο Σικάγο – 5 νεκροί και 5 τραυματίες

Σικάγο: Αιματηρό φινάλε μίας τραγωδίας

Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα πυρά, προτού ο δράστης πέσει νεκρός σε μια ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αρχές.

Ο Μάρτιν είχε αγοράσει το όπλο, ένα περίστροφο Smith & Wesson με λέιζερ, το 2014, προτού οι αρχές συνειδητοποιήσουν ότι είχε καταδικαστεί για κακούργημα το 1994, επισήμανε η Ζίμαν.

Το γεγονός είναι ότι ένας δυσαρεστημένος άνθρωπος εισέβαλε, έχοντας πρόσβαση σε ένα όπλο, που δεν θα έπρεπε να έχει” ανέφερε η αξιωματικός.

Σύμφωνα με την ίδια, οι ερευνητές προσπαθούν να καταλάβουν γιατί ο Μαρτίν δεν υποχρεώθηκε να παραδώσει το όπλο του πριν από τους πυροβολισμούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε μία ημέρα μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το μακελειό με τους 17 νεκρούς στο Λύκειο του Πάρκλαντ, στη Φλόριντα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Όσα είναι γνωστά για το πυρηνικό «φρούριο» Φορντό στο Ιράν που στοχεύει το Ισραήλ - Γιατί δεν είναι το νέο Τσέρνομπιλ;
Σε αντίθεση με έναν πυρηνικό αντιδραστήρα, όπου ένα πλήγμα μπορεί να οδηγήσει σε διαρροή ραδιενέργειας– το Φορντό χρησιμοποιεί εμπλουτισμένο ουράνιο σε μορφή εξαφθοριούχου αερίου που είναι επικίνδυνο αλλά δεν παρουσιάζει τον ίδιο βαθμό ραδιολογικού κινδύνου
Ιρανοί τεχνικοί εργάζονται στο Φορντό σε μια νέα εγκατάσταση παραγωγής καυσίμου ουρανίου για έναν σχεδιαζόμενο πυρηνικό αντιδραστήρα βαρέως ύδατος, λίγο έξω από την πόλη Ισφαχάν, 410 χιλιόμετρα νότια της Τεχεράνης το 2009 2