Site icon NewsIT
17:16 Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Σκηνές εγκλήματος από το 1925 – ΦΩΤΟ από τα αρχεία του LAPD!

Ένας νεκρός άνδρας και δίπλα του ένα μαχαίρι, ντέτεκτιβς με μακριές καπαρντίνες και καπέλα, οι τρύπες στο τζάμι από σφαίρες... Όχι. Δεν πρόκειται για μια ασπρόμαυρη αστυνομική ταινία, αλλά για πραγματικές φωτογραφίες με σκηνές εγκλήματος που... έρχονται μέσα από τα αρχεία 150 ετών της αστυνομίας του Λος Άντζελες (LAPD). 

Φωτογραφία από έγκλημα που διαπράχθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1950

Φωτογραφία από έγκλημα που διαπράχθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1950

Η συλλογή αποτελείται από περίπου ένα εκατομμύριο φωτογραφίες, που χρονολογούνται από το 1925 και περιλαμβάνουν στιγμιότυπα από ιατροδικαστικές έρευνες, σκηνές και αναπαραστάσεις εγκλημάτων και σορούς σε νετροτομεία.

Πολλά από τα στοιχεία ανήκουν στο Ειδικό Τμήμα Ερευνών, το παλαιότερο εγκληματολογικό έργαστήριο της Αμερικής.

Το αρχείο ανακάλυψαν το 2001 ένας φωτογράφος και ένας έφεδρος αξιωματικός του LAPD, ο Merrick Morton, όταν έκαναν μια έρευνα για μια έκθεση φωτογραφίας με την ιστορία της αστυνομίας του Λος Άντζελες.











Πηγή: Daily Mail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη στα Σφακιά! Οικιακή βοηθός βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό!

Άγριο έγκλημα στον Βύρωνα – 26χρονος πέταξε από το μπαλκόνι την 28χρονη σύντροφό του μετά από καβγά!

Θάσος: Η χτένα στο φέρετρο έλυσε το γρίφο της δολοφονίας

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version