Κόσμος

Σκότωσε τις 2 της κόρες και αυτοκτόνησε!

Μία συγκλονιστική υπόθεση στη βόρεια Ρουμανία μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον των ρουμανικών ΜΜΕ.

 Μία 32χρονη έσφαξε τις δύο κόρες της και στη συνέχεια έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματος, όπου ζούσε η οικογένεια.

Σύμφωνα με τους ανακριτές, η γυναίκα έκοψε το λαιμό των δύο παιδιών, με μαχαίρι της κουζίνας. Λέγεται ότι άφησε αποχαιρετιστήριο μήνυμα, στο οποίο ανέφερε ότι είχε μία ευτυχισμένη ζωή, αλλά παραπονιόταν επειδή οι Τούρκοι συγγενείς τους αρνούνταν να συναντήσουν τα κορίτσια.

Μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε, σήμερα το πρωί, χωρίς να έχει προλάβει να καταθέσει στους ανακριτές. Φαινομενικά, ζούσε μία αρμονική οικογενειακή ζωή. Η σχέση με το σύζυγό της, τουρκικής υπηκοότητας, ήταν καλή. Είχαν παντρευτεί πριν από δέκα χρόνια και, όπως λέγεται, αγαπούσε τις κόρες της, ηλικίας εννέα και πέντε ετών.

 «Δεν τους είδα ποτέ να λογομαχούν. Μιλούσε πάντα ήρεμα στις κόρες της, τις φιλούσε», δήλωσε γείτονας στον τηλεοπτικό σταθμό “Pro TV”, σήμερα το πρωί.

  Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη. «Άκουσα θόρυβο και τα κορίτσια να ουρλιάζουν. Στη συνέχεια έπεσε από το παράθυρο», είπε ένας άλλος γείτονας.

  Ο σύζυγος – τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γνωστοποιηθεί – κατέρρευσε σοκαρισμένος, όταν επέστρεψε σπίτι και είδε τα παιδιά νεκρά. Χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Ποκρόφσκ και Ντονέτσκ στην Ουκρανία
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Ντόνετσκ, είπε ότι στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones και ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν κατοικημένες περιοχές
Ουκρανία
Δύο νεκροί από τις φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία - Μία οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για «δεκάδες εμπρησμούς»
Πυρκαγιές ξέσπασαν και στην Αττάλεια και σε δασικές εκτάσεις κοντά στην Κωνσταντινούπολη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πολλά από αυτά τα μέτωπα
Φωτιές στην Τουρκία