Site icon NewsIT
16:04 Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Σοκ στο Έσεξ! 13χρονη πίσω από τον φόνο οδηγού φορτηγού

Σοκαρισμένη η κοινωνία στο Έσεξ μετά τη σύλληψη 13χρονης για τον φόνο του 42χρονου οδηγού φορτηγού Darren Kelly. Οι αρχές, εκτός από την ανήλικη κοπέλα, έχουν συλλάβει με την υποψία της δολοφονίας του οδηγού και ένα 15χρονο κορίτσι, έναν 15χρονο, έναν 16χρονο, έναν 17χρονο και έναν 20χρονο.

Ο 42χρονος Darren Kelly μαχαιρώθηκε θανάσιμα μετά από καυγά που ξέσπασε στο Caister Drive, στο Basildon, γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης. Η 13χρονη, όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές στον Independent, βρίσκεται προς το παρόν υπό κράτηση. Σύμφωνα τα πρώτα στοιχεία μαχαιρώθηκε στη διάρκεια καυγά σε σοκάκι. Κατάφερε παρά τα τραύματά του να φτάσει σε κοντινά διαμερίσματα για βοήθεια αλλά παρά τις προσπάθειές τους να τον σώσουν, πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο Basildon.

“Ήταν μέσα στα αίματα. Είχε μαχαιρωθεί στα πλευρά και το χέρι. Έκοψα τα ρούχα του και προσπάθησα να περιποιηθώ τα τραύματά του”, σημείωσε η 56χρονη Caroline Crisp. “Ζω στην περιοχή τα τελευταία 15 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο”.

Πηγή: Independent

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version