Κόσμος

Σρέντερ: “Αν ξέραμε για την Ελλάδα δεν θα την βάζαμε στο ευρώ”

Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας μίλησε στο Reuters και είπε ότι :“Αν υπήρχε σαφήνεια σχετικά με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, τότε η απόφαση θα μπορούσε να είναι διαφορετική”.

Ο κ. Σρέντερ  στο Reuters, ο Γ. Σρέντερ, πρόσφατα άκουσε σκληρά λόγια από την Α. Μέρκελ για την είσοδο της Ελλάδας στο ευρώ. 

Και έτσι προσπάθησε να μεταθέσει αλλού τις ευθύνες λέγοντας ότι μπορεί να μην είχαν οι ηγέτες επίγνωση του βάθους των δημοσιονομικών προβλημάτων της Ελλάδας, όμως υπενθύμισε ότι υπήρχε γενική συναίνεση για την είσοδο της χώρας και τη συνέστησε η Κομισιόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με Ισραηλινούς πιλότους που επιχειρούν πάνω το Ιράν – Ο στόχος τις πρώτες 24 ώρες της επιχείρησης «Rising Lion»
Οι Ισραηλινοί πιλότοι, τις πρώτες 24 ώρες της επιχείρησης «Rising Lion» ο στόχος ήταν ένας: Η αεροπορική υπεροχή πάνω από το Ιράν, εξουδετερώνοντας τα ιρανικά συστήματα αεράμυνας
Καπνός υψώνεται από φωτιά, καθώς συνεχίζεται ο αεροπορικός πόλεμος Ισραήλ-Ιράν, στην Τεχεράνη