Κόσμος

Σρι Λάνκα: Συλλήψεις για μαλλιοτράβηγμα σε καλλιστεία – Την τραυμάτισαν επί σκηνής όταν της πήραν το στέμμα (vid)

Τα επεισόδια στον διαγωνισμό ομορφιάς της Σρι Λάνκα, όπως φαίνεται, συνεχίζονται και μετά τα μαλλιοτραβήγματα στην απονομή του στέμματος. Η Caroline Jurie, η νικήτρια του 2019, και ακόμα ένα μοντέλο συνελήφθησαν για τον τραυματισμό της εστεμμένης. 

Τον τίτλο της «Mrs Σρι Λάνκα» κέρδισε φέτος η βασίλισσα ομορφιάς Pushpika De Silva και η στέψη της προβλήθηκε στην δημόσια τηλεόραση την Κυριακή. Στον διαγωνισμό Sri Lanka World, υπάρχει κανονισμός που αναφέρει ότι ο τίτλος μπορεί να δοθεί σε παντρεμένη, όχι όμως σε υποψήφια που έχει πάρει διαζύγιο. Αυτό λοιπόν προκάλεσε την αντίδραση της Caroline Jurie, νικήτριας του 2019, που άρπαξε το στέμμα από την Pushpika De Silva, ισχυριζόμενη ότι δεν έπρεπε να της απονεμηθεί ο τίτλος επειδή ήταν διαζευγμένη.

Δείτε αναλυτικά εδώ:

Η Caroline Jurie αφού αφαίρεσε το στέμμα από την νικήτρια το τοποθέτησε στη δεύτερη υποψήφια, προτρέποντας την De Silva να φύγει κλαίγοντας από τη σκηνή. Οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη από την De Silva, η οποία λέει ότι είναι μεν χωρισμένη, αλλά δεν έχει πάρει επίσημα διαζύγιο.

Η Pushpika De Silva είπε, σε ανάρτηση της στο Facebook, ότι μετά το περιστατικό πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειας καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι και ότι θα κινηθεί νομικά. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το BBC οι αρχές τις Σρι Λάνκα μετά από όσα συνέβησαν στον διαγωνισμό ομορφιάς συνελήφθησαν η Caroline Jurie, νικήτρια του 2019, και ακόμα ένα μοντέλο που εμπλέκεται στο περιστατικό. 

Με πληροφορίες από BBC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκε τη Ζιζέλ Πελικό στο Μπάκιγχαμ: Η Γαλλίδα γυναίκα – «σύμβολο» κατά της σεξουαλικής βίας
Αφού ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ, ο Ντομινίκ Πελικό, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, η βασίλισσα Καμίλα είχε στείλει επιστολή στην 73χρονη Γαλλίδα, επαινώντας «το θάρρος και την αξιοπρέπειά της»
Η βασίλισσα Καμίλα της Βρετανίας στέκεται δίπλα στη Ζιζέλ Πελικό κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Κλάρενς Χάουζ στο Λονδίνο
Ο Τραμπ συγκρίνει τον εαυτό του με Κένεντι και Λίνκολν: «Έχω πολλούς που με σημαδεύουν, δεν ξέρω πόσο ακόμη θα ζω»
Ο Τραμπ σχολίασε για πρώτη φορά το τελευταίο περιστατικό, όταν νεαρός εισβολέας στο Μαρ α Λάγκο στη Φλόριντα, τραυματίστηκε θανάσιμα από τους ανθρώπους της ασφάλειας του Προέδρου
Ντόναλντ Τραμπ
Σύντροφος του βαρόνου ναρκωτικών στο Μεξικό τον «πρόσδωσε» και οδήγησε τις αρχές στην «κρυψώνα» του - Η σύλληψη και η εκτέλεση του «Ελ Μέντσο»
Ο «Ελ Μέντσο» θεωρήθηκε το μεγαλύτερο «βραβείο» που έχει αποκομίσει μέχρι σήμερα η μεξικανική κυβέρνηση, καθώς έδειξε στην κυβέρνηση Τραμπ ότι είναι προσηλωμένη στην καταστολή των καρτέλ
Αστυνομία του Μεξικού μετά τη δολοφονία του «Ελ Μέντσο»
CNN: Η πιο επικίνδυνη κίνηση του Τραμπ – Πώς έφθασε να χτυπά το τύμπανο του πολέμου στο Ιράν και τι θα ακολουθήσει
Το Ιράν παραμένει η μόνη χώρα χωρίς δηλωμένο στρατιωτικό πυρηνικό πρόγραμμα που εμπλουτίζει συστηματικά ουράνιο σε επίπεδα κοντά σε αυτά που απαιτούνται για την παραγωγή όπλων
Ντόναλντ Τραμπ