Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στον κόσμο του Ντόναλντ Τραμπ: Μεγάλη επιτυχία η συνάντηση με τον Πούτιν

Στον κόσμο του Ντόναλντ Τραμπ: Μεγάλη επιτυχία η συνάντηση με τον Πούτιν

Μπορεί να αναγκάστηκε να πάρει πίσω τα όσα είπε κατά την κοινή τους συνέντευξη Τύπου, μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει: η συνάντησή του στο Ελσίνκι με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν μια μεγάλη επιτυχία του.

Λίγες ώρες αφού αναγκάστηκε σε αναδίπλωση των όσων είπε παρουσία του Πούτιν και δήλωσε ότι… “είναι αλήθεια ότι η Ρωσία αναμείχθηκε στις αμερικανικές εκλογές του 2016” και ο ίδιος έχει εμπιστοσύνη στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες (τις οποίες “άδειασε” στο Ελσίνκι) ο Ντόναλντ Τραμπ… ξαναχτύπησε.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος επιτέθηκε σε όσους τολμούν να πουν ότι η συνάντησή του με τον Ρώσο ηγέτη δεν ήταν επιτυχής.

«Η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο Πούτιν κι εμένα ήταν μια μεγάλη επιτυχία» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος. Μια επιτυχία που όπως πρόσθεσε μόνο τα Fake News Media δεν αναγνώρισαν…

Ο Τραμπ και η… βεντέτα με τον Μπρέναν

Όλα αυτά ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει την κόντρα του με τον πρώην επικεφαλής της CIA, Τζον Μπρέναν. Τον άνθρωπο που τον χαρακτήρισε προδότη μετά τη συνάντηση με τον Πούτιν και το “άδειασμα” των μυστικών υπηρεσιών για το θέμα της Ρωσίας.

Ο Τραμπ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Μπρέναν μιλώντας στο Fox News. Η συνέντευξη μεταδόθηκε ολόκληρη την Τρίτη.

«Νομίζω ότι ο Μπρέναν είναι πολύ κακός τύπος (…) αν δείτε έγιναν πολλά (άσχημα) πράγματα επί των ημερών του», δήλωσε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον πρώην διευθυντή της CIA (2013-2017) επί των ημερών του Μπαράκ Ομπάμα. «Νομίζω ότι είναι πολύ κακός άνθρωπος», επέμεινε.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις