Κόσμος

Στους 14 ανέρχονται οι νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους στο Κονγκό

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο αεροπλάνο της Trans Air Congo (TAC) επέβαιναν το τετραμελές πλήρωμα -- κυβερνήτης, συγκυβερνήτης και δύο μηχανικοί -- αλλά επίσης και πέντε "λαθρεπιβάτες".

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν ένα μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου Αντόνοφ συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή της πόλης Πουάντ-Νουάρ, οικονομικής πρωτεύουσας του Κονγκό, όπως ανέφερε ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

“Μόλις ανασύραμε 14 πτώματα από τον τόπο του δυστυχήματος”, είπε ο αξιωματικός αυτός, διευκρινίζοντας ότι τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν ολοκληρώσει το έργο του.

Τα Αντόνοφ δεν επιτρέπεται να μεταφέρουν επιβάτες λόγω των δυστυχημάτων που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν. Ωστόσο, ορισμένες φορές τα πληρώματα επιτρέπουν σε γνωστούς ή σε όσους πληρώνουν καλά να επιβιβάζονται λαθραία.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι κατά την πτώση του το αεροπλάνο ισοπέδωσε τουλάχιστον 20 σπίτια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρεζά Παχλαβί: Βήμα βήμα το σχέδιο του γιου του τελευταίου σάχη για την ανατροπή καθεστώτος Χαμενεΐ στο Ιράν
Ο Ρεζά Παχλαβί, γιος του τελευταίου σάχη, μιλά για πρώτη φορά και τόσο αναλυτικά στο Politico για το πώς μπορεί να πέσει το καθεστώς του Αγιατολάχ Χαμενεΐ και την επόμενη μέρα στο Ιράν
Διαδηλωτές κρατούν τη φωτογραφία του Ρεζά Παχλαβί
Σάλος στις ΗΠΑ: Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Άκμαν δώρισε 10.000 δολάρια για τον πράκτορα της ICE που σκότωσε εν ψυχρώ τη Ρενέ Γκουντ στη Μινεάπολη
Ο δισεκατομμυριούχος κοινοποίησε τον έρανο στην πλατφόρμα X, δηλώνοντας ότι πιστεύει στην αρχή «αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου» και ότι σκόπευε να στηρίξει έναν αντίστοιχο έρανο για την οικογένεια της Γκουντ
O δισεκατομμυριούχος Μπιλ Άκμαν