Κόσμος

Συναγερμός στο Νιου Τζέρσεϊ λόγω Τραμπ: Χωρίς μάσκες σε προεκλογική εκδήλωση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός έχει σημάνει και στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη Πέμπτη (01.10.2020), μόλις μερικές ώρες πριν γίνει γνωστό ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ταξιδέψει στο Νιου Τζέρσεϊ για να δώσει το παρών σε έρανο για την προεκλογική του εκστρατεία. Ήδη εκείνη την ημέρα, στον Λευκό Οίκο γνώριζαν ότι η Χόουπ Χικς είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

Click4more Αγωνία για την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ – «Είναι κατατρομοκρατημένος» – Θα μείνει για ημέρες στο νοσοκομείο

Κατά την παραμονή του στο Νιου Τζέρσεϊ, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε βρεθεί σε τρεις εκδηλώσεις, σε μια συζήτηση σε κλειστό χώρο, σε δεξίωση VIP σε κλειστό χώρο και σε μια δεξίωση σε ανοιχτό χώρο, σύμφωνα με το CNN.

Καλεσμένοι σε μια από τις εκδηλώσεις ταξίδεψαν από το Τέξας για να συμμετάσχουν. Υποστήριξαν ότι είχαν υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό πριν φτάσουν στη δεξίωση για τους VIP, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έβγαλαν φωτογραφίες με τον Ντόναλντ Τραμπ, συζήτησαν για λιγότερο από ένα λεπτό μαζί του. Δεν φορούσαν μάσκες αλλά, υποστηρίξαν, ότι είχαν σχεδόν δυο μέτρα απόσταση.

Click4more Ντόναλντ Τραμπ: Σχεδόν… όλοι οι άνθρωποι του προέδρου θετικοί στον κορονοϊό!

Τόσο στην πρώτη εκδήλωση, που έγινε σε κλειστό χώρο με τη συμμετοχή 18 ατόμων, μεγάλους χορηγούς του Τραμπ όσο και στην τρίτη που έγινε σε ανοιχτό χώρο, κανείς δεν φορούσε μάσκα αλλά τα τραπέζια ήταν σε μεγάλη απόσταση το ένα από το άλλο.

Στην εκδήλωση που έγινε σε ανοιχτό χώρο, ο Ντόναλντ Τραμπ στεκόταν σε ένα pondium, μακριά από τους συμμετέχοντες και απαντούσε σε ερωτήσεις.

Πηγή: CNN

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καζάνι που «βράζει» η Γαλλία: Μισό εκατομμύριο διαδηλωτές στους δρόμους, 1.000 συλλήψεις και νέα επεισόδια - «Μαύρο» στα social media ήθελε η κυβέρνηση
Επεισόδια ξέσπασαν στο τέλος των διαδηλώσεων σε Παρίσι, Μασσαλία και Λυών - Ρίψεις μολότοφ και απάντηση της αστυνομίας με δακρυγόνα - Δύο τραυματίες
Γαλλία
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ ζητά αποζημίωση για τα «εγκλήματα» ΗΠΑ - Ισραήλ σε βάρος του Ιράν
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, βρέθηκε με τον επικεφαλής των δικαστικών αρχών, Γολάμ Χοσεΐν Μοχσενί Ετζεΐ, σε μία σπάνια αναφορά συνάντησής του καθώς από τότε που ανέλαβε δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση
Χαμενεΐ
Μαζική αντικυβερνητική διαδήλωση στο Τελ Αβίβ, τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές στο Ισραήλ
Η διαμαρτυρία έρχεται σαν συνέχεια της μακρόχρονης εκστρατείας για τη σύσταση ανεξάρτητης εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τις αποτυχίες στον τομέα της ασφάλειας που οδήγησαν στην 7η Οκτωβρίου 2023
Τελ Αβίβ
Πεδίο μάχης και τα Τίρανα: Χημικά, πύρινα οδοφράγματα και κυνηγητό γύρω από το αλβανικό υπουργείο Παιδείας
Υπό τον φόβο περαιτέρω κλιμάκωσης, τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν δρακόντεια, με περισσότερους από 2.000 αστυνομικούς να έχουν παραταχθεί σε καίρια σημεία των Τιράνων
Αλβανία