Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ: Σχεδόν… όλοι οι άνθρωποι του προέδρου θετικοί στον κορονοϊό!

Ντόναλντ Τραμπ: Σχεδόν… όλοι οι άνθρωποι του προέδρου θετικοί στον κορονοϊό!

Δεν είναι μόνο η Χόουπ Χικς, η στενή συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ που φέρεται (δεν έχει αποδεχτεί) ότι κόλλησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του Μελάνια, κορονοϊό. Πολλοί από τους… ανθρώπους του προέδρου έχουν βρεθεί θετικοί.

Ο τελευταίος που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό είναι ο Bill Stepien, ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ. Κορυφαίος αξιωματούχος δήλωσε στο CNN ότι ο Stepien βρέθηκε θετικός στον ιό και τις επόμενες μέρες θα δουλέψει από το σπίτι.

Click4more Αγωνία για την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ – «Είναι κατατρομοκρατημένος» – Θα μείνει για ημέρες στο νοσοκομείο

Ο Στέπιεν ταξίδεψε με τον Τραμπ στο Κλίβελαντ για το debate, όπως και η Χόουπ Χικς. Ήταν επίσης στον Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο τη Δευτέρα.

Δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ κι έχει νοσήσει.

Η πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου Κελιάν Κονγουέι, η οποία ήταν από τις πιο στενές συνεργάτιδες του Ντόναλντ Τραμπ αλλά παραιτήθηκε πριν από μερικές μέρες, έκανε γνωστό πως έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό και τέθηκε σε απομόνωση.

«Τα συμπτώματά μου είναι ήπια (ελαφρύς βήχας) και νιώθω καλά. Άρχισε διαδικασία καραντίνας, σε συνεννόηση με γιατρούς», ανέφερε η Κονγουέι μέσω Twitter.

 

Ο γερουσιαστής Τομ Τίλις, ο οποίος είχε παρευρεθεί στην εκδήλωση στον Λευκό Οίκο κατά την οποία ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ποιο πρόσωπο επέλεξε για να καταλάβει την έδρα στο Ανώτατο Δικαστήριο που άφησε κενή ο θάνατος της Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ, έγινε ο δεύτερος πολιτικός ο οποίος γνωστοποίησε πως έχει μολυνθεί από τον SARS-CoV-2.

«Ευτυχώς δεν έχω συμπτώματα και νιώθω καλά», ανέφερε ο Τίλις, ο οποίος εκπροσωπεί τη Βόρεια Καρολίνα στην αμερικανική Γερουσία.

Click4more Ο Τραμπ tweet-αρει μέσα από το νοσοκομείο: «Πάω καλά, νομίζω»

Όπως και ο γερουσιαστής Μάικ Λι, ο πρώτος που ανακοίνωσε πως μολύνθηκε από τον κορονοϊό, ο Τίλις είναι μέλος της επιτροπής δικαστικών υποθέσεων της Γερουσίας, που θα πρέπει να εγκρίνει τον διορισμό της Έιμι Κόνι Μπάρετ προτού διεξαχθεί ψηφοφορία στην ολομέλεια. Αρκετά μέλη της επιτροπής παρέστησαν στην εκδήλωση το Σάββατο.

Ο πρόεδρος του πανεπιστημίου Νοτρ Ντέιμ, ο Τζον Τζένκινς, που παρέστη επίσης στην εκδήλωση, ανακοίνωσε επίσης ότι διαγνώστηκε πως έχει προσβληθεί.

Με πληροφορίες από CNN και ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις