Συμβαίνει τώρα:
Athens Santa Run 2025: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα μέχρι τις 11 το πρωί
Κόσμος

Τέλος τα ρούχα Raf Simons – Κλείνει η εταιρεία μόδας μετά από 3 δεκαετίες

Ο βελγικής καταγωγής σχεδιαστής μόδας Raf Simons κλείνει την ομώνυμη εταιρεία του μετά από 27 χρόνια.

Μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης στο Instagram χωρίς να εξηγεί τους λόγους αποκάλυψε ότι η συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2023 που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο στο Λονδίνο της Raf Simons είναι η τελευταία.

«Μου λείπουν οι λέξεις για να μοιραστώ πόσο περήφανος είμαι για όλα όσα έχουμε πετύχει», έγραψε. «Σας ευχαριστώ όλους, που πιστέψατε στο όραμά μας και που πιστέψατε σε μένα».

Πηγές αναφέρουν ότι οι λόγοι ίσως είναι οικονομικοί ή ότι ο σχεδιαστής θέλει να επικεντρωθεί πλήρως στον ρόλο του ως συν-δημιουργικός διευθυντής στο οίκο Prada μαζί με την Μιούτσια Πράντα (Miuccia Prada).

Ο Simons χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο διάσημους σχεδιαστές της σύγχρονης μόδας, επηρεάζοντας τόσο την ανδρική όσο και τη γυναικεία ένδυση σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον Guardian.

Ξεκίνησε την ομώνυμη εταιρεία του το 1995 αποκλειστικά με ανδρικά ρούχα. Η ιδέα του να επιλέγει καθημερινούς ανθρώπους για τα σόου του ήταν πρωτοποριακή για εκείνη την εποχή.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του ήταν δημιουργικός διευθυντής στους διάσημους οίκους «Jil Sander», «Christian Dior» και «Calvin Klein».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 26χρονο που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς στην Κορσική
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν αρχικά να χρησιμοποιήσουν ένα όπλο τέιζερ για να ακινητοποιήσουν τον 26χρονο και όταν απέτυχαν ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές
Πυροβολισμοί στην Κορσική
5
Ο Ζελένσκι «ρίχνει το γάντι» στον Τραμπ: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία να τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
Η Ουκρανία θα στηρίξει την πρόταση των ΗΠΑ για τριμερείς συνομιλίες, εφόσον κάτι τέτοιο διευκολύνει την ανταλλαγή αιχμαλώτων και ανοίξει τον δρόμο για μια σύνοδο κορυφής
Ντόναλντ Τραμπ / Βολοντίμιρ Ζελένσκι