Κόσμος

Θρίλερ στο JFK! Αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες [pics]

Τρόμος για επιβάτες πτήσης με προορισμό το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Κατά τη διάρκεια της απογείωσης από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, εκδηλώθηκε φωτιά!

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε έναν από τους κινητήρες του αεροσκάφους κατά τη διαδικασία της απογείωσης. Ο πιλότος άμεσα ειδοποίησε τις αρχές του αεροδρομίου και οχήματα της πυροσβεστικής έσπευσαν στην πίστα για να αντιμετωπίσουν τη φωτιά.

Η πυρκαγιά δεν πήρε διαστάσεις, οι επιβάτες κατέβηκαν άμεσα και χωρίς προβλήματα από το αεροπλάνο και δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς. Επιβάτης άλλου αεροπλάνου που ανέβασε φωτογραφίες από το περιστατικό σχολίασε ότι ο κινητήρας είχε πιάσει φωτιά αλλά στην καμπίνα του αεροπλάνου φαινόταν να μην υπάρχει πρόβλημα.

Όπως αναφέρει το Associated Press, ο Steve Coleman, εκπρόσωπος της υπηρεσίας αεροδρομίων της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ επιβεβαίωσε ότι ο πιλότος του αεροπλάνου της Argentina Airlines ενημέρωσε για φωτιά ενώ το αεροσκάφος προετοιμαζόταν για την απογείωση.

Πηγή: rt.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Απαράδεκτες» οι απαιτήσεις της Χαμάς ενόψει των συνομιλιών για τη Γάζα – «Συνεχίζονται οι προσπάθειες για ανάκτηση των ομήρων μας»
Η Χαμάς θέτει ως όρους την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Γάζα, την παροχή εγγυήσεων για τη μη επανάληψη των συγκρούσεων κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και την ανάθεση της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ο Έλον Μασκ, το «Κόμμα της Αμερικής» και η αναφορά στον θρίαμβο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα
Ο τρόπος για να σπάσει ο ενιαίο κομματικός μηχανισμός είναι μία παραλλαγή της στρατηγικής του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα: «Εξαιρετικά συγκεντρωμένη ισχύς σε συγκεκριμένη τοποθεσία στο πεδίο της μάχης» λέει ο Μασκ
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Έλον Μασκ