Κόσμος

Τη Δευτέρα θα μιλήσει ο πρόεδρος της Συρίας

Ο πρόεδρος Μπασάρ αλ-Ασαντ θα εκφωνήσει την Δευτέρα ομιλία για τις εξελίξεις στη Συρία,σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Ομιλία για τις εξελίξεις στη Συρία που πνίγεται στο αίμα θα εκφωνήσει τη Δευτέρα ο πρόεδρος Μπασάρ αλ-Ασαντ, όπως  ανακοίνωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Ο πρόεδρος “θα εκφωνήσει ομιλία  γύρω στο μεσημέρι (09:00 GMT), για τις εξελίξεις στη Συρία”, μετέδωσε το πρακτορείο χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Αυτή θα είναι η τρίτη δημόσια παρέμβαση του κ. Ασαντ από την αρχή, στις 15 Μαρτίου, της χωρίς προηγούμενο εξέγερσης κατά του καθεστώτος του.

Σύμφωνα με το συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, 1309 άμαχοι και 341 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας έχουν σκοτωθεί από τότε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέες φωτογραφίες από τον «σκοτεινό» φάκελο του Επστάιν δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου πάνω από γυναίκα που είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα
Τα emails του χρηματιστή με τον πρίγκιπα Άντριου και τον Έλον Μασκ, οι Ρωσίδες και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα του Μπιλ Γκέιτς
Φωτογραφία από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ 13