Κόσμος

Το Αλ-Άζχαρ ζητεί “να σκοτωθούν και να σταυρωθούν οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους”

Το πανεπιστήμιο Αλ-Άζχαρ, ένας από τους εγκυρότερους θεσμούς του σουνιτικού ισλάμ ο οποίος έχει έδρα την Αίγυπτο, ζήτησε σήμερα "να σκοτωθούν, να σταυρωθούν και να ακρωτηριασθούν στα χέρια και τα πόδια" οι "τρομοκράτες" της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, μετά την εκτέλεση ενός ιορδανού πιλότου τον οποίο έκαψε ζωντανό αυτή η τζιχαντιστική οργάνωση.

Το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο δρα στο Ιράκ και τη Συρία, δημοσιοποίησε χθες, Τρίτη, ένα βίντεο το οποίο παρουσίασε ως την εκτέλεση του ιορδανού στρατιωτικού πιλότου, ο οποίος συνελήφθη το Δεκέμβριο και κάηκε ζωντανός μέσα σ’ ένα κλουβί, μια πράξη η οποία προκάλεσε την αγανάκτηση της διεθνούς κοινότητας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διαψεύδει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας: «Τα αεροσκάφη μας δεν παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Εσθονίας»
«Η πτήση εκτυλίχτηκε με αυστηρή συμμόρφωση στους διεθνείς κανόνες για τη χρήση του εναέριου χώρου, χωρίς να παραβιαστούν τα σύνορα άλλον κρατών, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα μέσα ελέγχου», αναφέρει η Ρωσία
Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη 4