Κόσμος

To Newsit Κύπρου αποκαλύπτει το «Τουρκμόνιο» των κατεχομένων

Το δικό τους "μνημόνιο" αλλά με την Τουρκία και όχι με την Τρόικα απέκτησαν οι Τουρκοκύπριοι.

Το πρωτόκολλο συνεργασίας για το οικονομικό πρόγραμμα 2013 – 2015 που υπέγραψαν στην Άγκυρα ο “πρωθυπουργός” της ψευδοκυβέρνησης, Ιρσέν Κιουτσιούκ και ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, αρμόδιος για κυπριακές υποθέσεις Μπεσίρ Αταλάι στις 4 Δεκεμβρίου και αποκαλύπτει σήμερα το newsit αφορά το σύνολο της οικονομικής ζωής στα κατεχόμενα.

“Δημόσιος τομέας”, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, τουρισμός, ανώτατη εκπαίδευση, ώρες εργασίας, τρόπος εργασίας, εφάπαξ, συντάξεις, χρηματοπιστωτικός τομέας, τράπεζες ιδιωτικές και μη, συνεργατικά ιδρύματα, γεωργία, συγκοινωνίες, όλες οι εκφάνσεις της ζωής τίθενται υπό τον αυστηρό έλεγχο του οικονομικού προγράμματος με χρονοδιαγράμματα, εποπτικές αρχές, “νομοθετικές” ρυθμίσεις, θέσπιση νέων συμβουλίων, οργανισμών, “νόμων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία χτυπά Ισπανία και Πορτογαλία: Ένας άνδρας νεκρός, αγνοείται κορίτσι που παρασύρθηκε από ποτάμι
Η καταιγίδα Λεονάρντο είναι η πιο πρόσφατη από τις καταιγίδες που σαρώνουν την Πορτογαλία και την Ισπανία αυτόν τον χειμώνα, προκαλώντας τον θάνατο ανθρώπων
Πλημμύρες στην Πορτογαλία