Κόσμος

Το Παλάτι δείχνει τα δόντια του στον Χάρι και την Μέγκαν εν αναμονή της συνέντευξης – φωτιά

Σε έναν πόλεμο μέχρις εσχάτων έχουν αποδυθεί η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι με το Παλάτι που δείχνει τα δόντια του εν αναμονή της πολυδιαφημισμένης συνέντευξης της του ζευγαριού στην Όπρα. 

Στο νέο απόσπασμα που κυκλοφορεί ενόψει της συνέντευξης που θα μεταδοθεί την Κυριακή, η Μέγκαν Μαρκλ, κατηγορεί τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι «διαιωνίζουν ψεύδη» για την ίδια και το σύζυγό της και πρόσθεσε πως το βασιλικό ζεύγος δεν θα σιωπήσει και θα πει τη δική του ιστορία.

Το απόσπασμα της συνέντευξης δόθηκε χθες, Τετάρτη, στη δημοσιότητα, μερικές ώρες αφού τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέφρασαν τη «μεγάλη ανησυχία» τους για δημοσιεύματα στους Times, σύμφωνα με τα οποία βοηθοί που εργάζονταν για την Μέγκαν πριν από δύο χρόνια, δέχθηκαν μπούλινγκ απ’ αυτήν.

Ο Χάρι και η Μέγκαν εξέδωσαν δήλωση αρνούμενοι πως παρενόχλησε ή εκφόβισε οποιονδήποτε.

«Πώς αισθάνεστε που το παλάτι θα σας ακούσει να λέτε σήμερα τη δική σας αλήθεια;», ρωτάει η Όπρα την Μέγκαν στο απόσπασμα της συνέντευξης.

Η Μέγκαν απαντά: «Δεν ξέρω πώς είναι δυνατό να περίμεναν ότι έπειτα απ’ όλον αυτό τον καιρό θα καθόμασταν σιωπηλοί, εφόσον υπάρχει ένας ενεργός ρόλος που Η Εταιρεία παίζει διαιωνίζοντας ψεύδη για μας». Η Εταιρεία (The Firm) είναι η ονομασία που η βρετανική βασιλική οικογένεια χρησιμοποιεί μερικές φορές για να περιγράψει τον εαυτό της.

«Και αν αυτό εμπεριέχει τον κίνδυνο να χάσουμε πράγματα, θέλω να πω πως ήδη έχουν χαθεί πολλά», πρόσθεσε η Μέγκαν.

Η συνέντευξη είχε ηχογραφηθεί πριν από το δημοσίευμα της εφημερίδας The Times. Ανώνυμη πηγή που επικαλούνται οι Times ανέφερε ότι ένας βοηθός του Χάρι και της Μέγκαν διαμαρτυρήθηκε τον Οκτώβριο 2018 υποστηρίζοντας ότι η Μέγκαν είχε κάνει μερικούς από τους βοηθούς της να κλάψουν και είχε μεταχειρισθεί άλλους τόσο άσχημα ώστε παραιτήθηκαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Χάρι είχε ζητήσει από τον βοηθό, ο οποίος έχει πλέον φύγει από το προσωπικό τους, να αποσύρει την προσφυγή με αποτέλεσμα αυτή να μην προχωρήσει ποτέ.

Οι Times ανέφεραν χθες, Τετάρτη, πως μια προσφυγή για παρενόχληση βοηθών είχε κατατεθεί τον Οκτώβριο 2018 από τον Τζέισον Κνάουφ, τότε γραμματέα επικοινωνίας του Χάρι και της Μέγκαν.

Οι δικηγόροι του ζεύγους δήλωσαν στους Times πριν μεταδοθεί η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρι ότι η εφημερίδα «χρησιμοποιείται από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να διαδίδουν μια παντελώς ψευδή αφήγηση».

Η συνέντευξη αυτή, που θα μεταδοθεί στις 7 Μαρτίου, αναμένεται με ανυπομονησία στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι ανακτορικοί συντάκτες περιμένουν ενδεχομένως αποκαλύψεις εκ μέρους του ζευγαριού, που δεν είχε κρύψει τη δυσφορία του στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας πριν αποσυρθεί πέρυσι και εγκατασταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ήδη το νέο απόσπασμα σχολιάστηκε από έναν από τους πιο διάσημους Βρετανούς δημοσιογράφους τον Πιρς Μόργκαν και σφοδρό πολέμιο της Μέγκαν Μαρκλ. Κάνοντας ανάρτηση στο twitter μίλησε για «μαραθώνιο κλάψας, είπε ότι η Μέγκαν αποκαλεί την Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο ψεύτες και τα κάνει όλα αυτά ενώ ο Φίλιππος είναι στο νοσοκομείο. «Είναι η απόλυτη ντροπή», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ καταγγέλλει «ξεδιάντροπο ψέμα» για την κήρυξη λιμού στη Γάζα από τον ΟΗΕ – Αμφισβητούν την έκθεση οι ΗΠΑ
Ο ΟΗΕ επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι η Γάζα πλήττεται από λιμό – Tο Ισραήλ απορρίπτει τα συμπεράσματα αυτά ως «ξεδιάντροπο ψέμα» και κατηγορεί τη Χαμάς, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες αμφισβητούν τη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε
Παιδιά στη Γάζα κρατώντας κατσαρόλες 1
Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο καταγγέλλει «εγκληματικό και παράνομο» σχέδιο των ΗΠΑ μετά την ανακοίνωση ανάπτυξης στρατευμάτων
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας κατηγορεί την Ουάσιγκτον ότι προετοιμάζει επίθεση κατά της χώρας του, μετά την ανακοίνωση της μαζικής ανάπτυξης αμερικανικών δυνάμεων στην Καραϊβική
Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο 1
Η Γκισλέιν Μάξγουελ «αθώωσε» τον Ντόναλντ Τραμπ για την εμπλοκή του στην υπόθεση Επστάιν - «Δεν έκανε κάτι ανάρμοστο»
«Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε», είπε για τον θάνατο του Επστάιν - Η 63χρονη δήλωσε πως δεν υπάρχει «λίστα πελατών», στην οποία φέρεται πως εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, ο Μπιλ Κλίντον, ο πρίγκιπας Άντριου και ο Μπιλ Γκέιτς
Τζέφρι Επστάιν / Γκισλέιν Μάξγουελ 1
Νέο διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας μετά από δηλώσεις Σαλβίνι για τον Μακρόν – Κλήθηκε η Ιταλίδα πρέσβης
Το Παρίσι κάλεσε την πρέσβη της Ιταλίας μετά από δηλώσεις του Ματέο Σαλβίνι που κρίθηκαν «απαράδεκτες», οι οποίες στόχευαν άμεσα τον Εμανουέλ Μακρόν και τη στήριξή του στην αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία
Ο Ματέο Σαλβίνι 5
Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης των αδερφών Μενέντεζ - Θα παραμείνουν φυλακή για τουλάχιστον άλλα 3 χρόνια
Ο Λάιλ και ο Έρικ Μενέντεζ δεν θα αποφυλακιστούν υπό όρους – Οι αρχές της Καλιφόρνιας απέρριψαν το αίτημά τους, κρίνοντας ότι εξακολουθούν να αποτελούν κίνδυνο
τα αδέλφια Μενέντεζ 1
Ο Τραμπ αντιδρά με τον ρωσικό βομβαρδισμό αμερικανικού εργοστασίου στην Ουκρανία – «Δεν είμαι ευτυχής για οτιδήποτε αφορά τον πόλεμο»
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατήγγειλε την ρωσική επίθεση εναντίον αμερικανικού εργοστασίου στην Ουκρανία, τονίζοντας ότι δεν αποδέχεται τη συνέχιση αυτής της αιματηρής σύγκρουσης
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ 1