Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έγινε viral (pics)

Το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έγινε viral (pics)
Twitter

Ένας χαμός για το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Τιμ ΜακΓκρο και Φέιθ Χιλ γίνεται στα social media. Ο κύριος λόγος είναι το μέγεθός του.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που ανήκει στους Αμερικανούς σταρ της κάντρι, Τιμ ΜακΓκρο και Φέιθ Χιλ είναι θεόρατο και γι’ αυτό έγινε ήδη viral. Οι φαν των διάσημων καλλιτεχνών αντέδρασαν με σκεπτικισμό, όταν ο ΜακΓκρο «ανέβασε» εικόνες της εορταστικής διακόσμησης του σπιτιού του στο διαδίκτυο.

Image

Για να στολιστούν τα πάνω κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο είναι ύψους έξι μέτρων, χρειάζεται μεγάλη σκάλα σαν της πυροσβεστικής!

 

Στις φωτογραφίες, ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός ΜακΓκρο βρίσκεται στην κορυφή της σκάλας δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι χρήστες των social media, όπως προκύπτει από τα σχόλιά τους, δεν μπορούν να πιστέψουν το μέγεθος του δέντρου με πολλούς να σχολιάζουν ότι το τεράστιο ύψος θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για την ασφάλεια.

Ενδεικτικά, κάποιος έγραψε ότι το δέντρο είναι «επικίνδυνο, αλλά και πανέμορφο».

Image

Ο τραγουδιστής της κάντρι Μπραντ Πέιζλι αστειεύτηκε: «Σε περίπου δύο λεπτά μπορεί να κάνεις δημοσίευση «πώς ξεκίνησε / πώς κατέληξε» από το τμήμα επειγόντων περιστατικών».

«Είναι ένα μικροσκοπικό δέντρο» σχολίασε, ειρωνικά, θαυμαστής του Τιμ ΜακΓκρο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις