Κόσμος

Τουρκία: Και ο Μπαχτσελί «δείχνει» εκλογές τον Μάιο

Μετά τον Ερντογάν, και ο κυβερνητικός του εταίρος Ντεβλέτ Μπαχτσελί «έδειξε» εκλογές στην Τουρκία τον Μάιο.

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αναφερόμενος στα σενάρια για εκλογές το Μάιο, είπε πως «η προσδοκία μας είναι να τελειώσουν οι συζητήσεις για το πότε θα γίνουν οι εκλογές το συντομότερο δυνατό και να συμφωνηθεί κατάλληλη ημερομηνία».

Συμπλήρωσε: «ας τελειώσουμε αυτό το έργο τον Μάιο και ας δώσουμε το λόγο και την απόφαση στο ευλογημένο θέλημα του αγαπημένου μας έθνους».

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες δημοσίευμα του Bloomberg ανέφερε πως ο Ερντογάν δομολογεί εκλογές το Μάιο.

«Το 2023 θα πετύχουμε τον δρόμο που άνοιξε ο Μεντερές στις 14 Μαΐου 1950, λέγοντας “φτάνει, οι πολίτες έχουν το λόγο”», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μία αναφορά που ερμηνεύτηκε ως υπαινιγμός για την ημερομηνία των εκλογών, όπως σημειώνει το δίκτυο Bloomberg.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπέντζαμιν Νετανιάχου: «Η Ευρώπη έχει βγει εκτός παιχνιδιού» – Αμετακίνητη στήριξη της ΕΕ στη λύση των δύο κρατών
Μετά τις σφοδρές δηλώσεις του Ισραηλινού πρωθυπουργού για την «αδυναμία» της Ευρώπης απέναντι στη Χαμάς, οι Βρυξέλλες απαντούν και υπενθυμίζουν τον καθοριστικό ρόλο της ΕΕ στην ανθρωπιστική βοήθεια και στη διαδικασία ειρήνευσης
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου