Κόσμος

Τουρκία – κορονοϊός: «Μαύρο» ρεκόρ με 102.601 κρούσματα σε 24 ώρες

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Τουρκία με τη χώρα το τελευταίο 24ωρο να καταγράφει «μαύρο» ρεκόρ κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα η Τουρκία κατέγραψε 102.601 νέα κρούσματα του κορονοϊού μέσα σε μια μέρα ξεπερνώντας το όριο των 100.000 για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Στα τέλη Δεκεμβρίου, τα καθημερινά κρούσματα ήταν περίπου 20.000, αλλά έκτοτε αυξάνονται ραγδαία.

Τα στοιχεία έδειξαν επίσης ότι 198 άνθρωποι πέθαναν λόγω της Covid-19 το ίδιο χρονικό διάστημα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε πάνω από 87.000.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr