Κόσμος

Τραγωδία με 11 νεκρά παιδιά την ώρα που πήγαιναν στο νηπιαγωγείο

Έντεκα παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν το μίνι βαν που τα μετέφερε στο νηπιαγωγείο τους, έπεσε σε μια μικρή λίμνη στην ανατολική κινεζική επαρχία Γιανσί, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, την Τρίτη.

Το όχημα μετέφερε 15 παιδιά και το δάσκαλό τους, από μια αγροτική περιοχή προς την πόλη Γουιχί Γιανσί, όταν βγήκε από το δρόμο και έπεσε στη λίμνη, η οποία έχει βάθος περίπου 3 έως 4 μέτρα.

Τρία από τα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στον τόπο του δυστυχήματος και οκτώ άλλα κατέληξαν στο νοσοκομείο όπου τα μετέφεραν, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τα κρατήσουν στη ζωή, ανέφερε ο κυβερνήτης της επαρχίας στο πρακτορείο ειδήσεων Ξινχούα.

Τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, ανέφερε στο ίδιο πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της τοπικής κυβέρνησης. Η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του μίνι βαν και ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πούτιν προσκαλεί δυτικούς πολέμιους της woke ατζέντας να μείνουν στη Ρωσία: Βίζα σε όσους «τιμούν τις παραδοσιακές ρωσικές ηθικές αξίες»
Το «Anti-Woke-Βίζα», όπως λέγεται ανεπίσημα το πρόγραμμα των θεωρήσεων βάσει κοινών αξιών, ξεκίνησε ο πρόεδρος Πούτιν τον Αύγουστο του 2024
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ