Κόσμος

Τραμπ υπέρ Μπάιντεν για τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που έχει κατηγορηθεί κι ο ίδιος κατά το παρελθόν για σεξουαλικές επιθέσεις και παρενόχληση, έσπευσε σήμερα στο πλευρό του Δημοκρατικού αντιπάλου Τζο Μπάιντεν.

Μάλιστα ο Τραμπ τον συμβούλευσε να «δώσει μάχη» εναντίον της κατηγορίας σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος του, που διαταρράσει την εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές.

«Θα έλεγα απλά στον Τζο Μπάιντεν: “σήκω και πολέμησέ το”», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη που προβλήθηκε σε ένα συντηρητικό podcast σήμερα.

«Εάν δεν είναι αλήθεια, πρέπει να το αρνηθείς» συμπλήρωσε, προτού πει: «Υπήρξα θύμα αυτών των ψευδών και παράλογων κατηγοριών».

Είναι τα πρώτα σχόλια του Τραμπ, που έχει τη συνήθεια γενικά να προσβάλει και να προκαλεί τον αντίπαλό του, σχετικά με την υπόθεση αυτή.

Μια πρώην συνεργάτιδα του Μπάιντεν, η Τάρα Ριντ, ηλικίας 56 ετών, τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν διάδρομο του Κογκρέσου, όταν ήταν γερουσιαστής το 1993.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα, ηλικίας 77 ετών, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
10.000 Μεξικανοί στρατιώτες στην περιοχή των αιματηρών ταραχών μετά τη δολοφονία του βαρόνου «Ελ Μέντσο»
Ο 59χρονος Νεμέσιο Οσεγκέρα θεωρείτο ο τελευταίος από τους μεγάλους «νονούς» του Μεξικού, μετά τη σύλληψη των ιδρυτών του αντιπάλου καρτέλ Σιναλόα, «Ελ Τσάπο» και «Μάγιο»
Μέλη της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του Μεξικού σε συναγερμό μετά τον θάνατο του Nemesio Oseguera, «El Mencho»
Axios: Κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ τον προειδοποιεί για μακροχρόνια εμπλοκή στη Μέση Ανατολή, αν χτυπήσει το Ιράν – Διαψεύδει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο Τραμπ εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες να κλίνει προς την επιλογή στρατιωτικού πλήγματος, αν και συμφώνησε να δοθεί επιπλέον χρόνος στις διαπραγματεύσεις
Ντόναλντ Τραμπ και Νταν Κέιν
Αξιωματούχοι των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ρωσίας σε συνομιλίες για τον έλεγχο των πυρηνικών στη Γενεύη
Σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο, έχουν ήδη γίνει «καλές» διμερείς συνομιλίες με τη Βρετανία και τη Γαλλία, χώρες που είναι επίσης μέλη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Ένας βαλλιστικός πύραυλος Trident II D5 χωρίς φορτίο εκτοξεύεται δοκιμαστικά από το υποβρύχιο USS Nebraska
Η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκε τη Ζιζέλ Πελικό στο Μπάκιγχαμ: Η Γαλλίδα γυναίκα – «σύμβολο» κατά της σεξουαλικής βίας
Αφού ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ, ο Ντομινίκ Πελικό, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, η βασίλισσα Καμίλα είχε στείλει επιστολή στην 73χρονη Γαλλίδα, επαινώντας «το θάρρος και την αξιοπρέπειά της»
Η βασίλισσα Καμίλα της Βρετανίας στέκεται δίπλα στη Ζιζέλ Πελικό κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Κλάρενς Χάουζ στο Λονδίνο