Κόσμος

Τρεις καρχαρίες κατασπάραξαν 21χρονη μπροστά στα μάτια των γονιών της!

Όλο τον κόσμο έχει συγκλονίσει η τραγωδία που έγινε στις Μπαχάμες με θύμα μια 21χρονη φοιτήτρια η οποία κατασπαράχθηκε από τρεις καρχαρίες την ώρα που έκανε κατάδυση.

Η Τζόρνταν Λίντσεϊ από την Καλιφόρνια έκανε διακοπές με την οικογένειά της στις Μπαχάμες. Ναύλωσαν με άλλους  τουρίστες πλοιάριο που έκανε θαλάσσιες εκδρομές για κατάδυση κοντά στο Ρόουζ Άιλαντ. Την ώρα που είχε βουτήξει στην θάλασσα εμφανίστηκαν καρχαρίες οι οποίοι της επιτέθηκαν και την κατασπάραξαν στην κυριολεξία. Της ξερίζωσαν το δεξί της χέρι και την δάγκωσαν σε όλο της το σώμα. Σύμφωνα με τους ερευνητές οι καρχαρίες που επιτέθηκαν στην άτυχη κοπέλα ήταν τρεις.

Στο ίδιο πλοιάριο ήταν και μια γιατρός η οποία είχε κάνει κατάδυση 45 λεπτά πριν εμφανιστούν οι καρχαρίες. Και το πιο πάνω tweet με την εικόνα του καρχαρία στ’ αριστερά πόσταρε ο αδερφός της στο twitter.

Εξίσου τραγικό ήταν το γεγονός ότι οι γονείς της Λίντσεϊ που ήταν πάνω στο σκάφος όταν είδαν τους καρχαρίες να πλησιάζουν άρχισαν να της φωνάζουν για να την προειδοποιήσουν αλλά δεν τους άκουσε έγκαιρα. Και δυστυχώς είδαν το παιδί τους να κατασπαράσσεται από τους καρχαρίες. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η οικογένεια της Λίντσεϊ άνοιξε λογαριασμό στο GoFundMe καθώς τα έξοδα μεταφοράς της σορού της στις ΗΠΑ από τις Μπαχάμες είναι υπέρογκα.

πηγή: DailyMail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ
Εμάνουελ Μακρόν για Μπριζίτ Μπαρντό: «Το σύμβολο της Γαλλίας που ενσάρκωσε μια ζωή ελευθερίας»
«Ήταν ένα απόλυτο αστέρι του γαλλικού και διεθνούς κινηματογράφου, μια μορφή γυναικείας φύσης στη φαντασία του έθνους, μια ελεύθερη και αφοσιωμένη φωνή», έγραψε επίσης ο Γάλλος πρόεδρος
Ο Εμάνουελ Μακρόν
Μπριζίτ Μπαρντό: Ο Θεός έπλασε τη γυναίκα και έσπασε το καλούπι – Έφυγε από τη ζωή η πιο όμορφη του κόσμου
Ηθοποιός και τραγουδίστρια, παγκόσμια σούπερ σταρ, κοινωνικό φαινόμενο και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, η Μπριζίτ Μπαρντό, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών στο σπίτι της στο Σεν Τροπέ
Μπριζίτ Μπαρντό