Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Τριερβελέρ: Όταν το έμαθα, ένιωσα να πέφτω από ουρανοξύστη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: PARIS MATCH - Patrick Bruchet
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: PARIS MATCH - Patrick Bruchet

Την πρώτη της συνέντευξη από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο της σχέσης του Φρανουά Ολάντ με τη Ζουλί Γκαγιέ, που οδήγησε και στο χωρισμό της από τον Γάλλο πρόεδρο, δίνει στο Paris Match η Βαλερί Τριερβελέρ.

Η επιλογή του Paris Match δεν είναι τυχαία. Στο περιοδικό εργάζεται εδώ και χρόνια η πρώην πια Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Δε σταμάτησε την εργασιακή της σχέση, άλλωστε, ούτε μετά την εκλογή του Ολάντ στην προεδρία της χώρας.

«Ο χωρισμός μου δεν είναι απόλυση. Δεν υπήρξε προειδοποίηση. Είναι καιρός όμως να γυρίσω σελίδα», λέει.

Δημοσιογράφος και φωτογράφος του Paris Match ακολούθησαν την Τριερβελέρ στο ταξίδι της στην Ινδία. Ήταν στην ίδια πτήση της Air France, δυο σειρές μακριά από εκεί που καθόταν η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ.

Στη διάρκεια της πτήσης, τους πλησίασε και άρχισαν να μιλούν. Της είπαν πως ήθελαν να μάθουν για τις 17 μέρες που έζησε μετά τις αποκαλύψεις του Closer και το μέλλον που φαντάζεται. «Η Βαλερί δεν ήθελε να δώσει συνέντευξη αλλά συμφώνησε πως η συζήτηση (που διήρκεσε περίπου 40 λεπτά) καταγράφεται», γράφει ο δημοσιογράφος.

Το κείμενο είναι… αποθεωτικό. Μιλά για μια γυναίκα που «σε κοιτάει στα μάτια όταν σου μιλάει, είναι καυστική αλλά και συγκινητική».

«Επειδή έπαψα να είμαι πρώτη κυρία δε σημαίνει πως η ζωή τελείωσε», λέει η Τριερβελέρ. «Μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά δεν περνάω μια περίοδο κρίσης. Αυτός δεν είναι ο πρώτος χωρισμός στη ζωή μου. Είναι βίαιο, εξαιτίας της δημοσιότητας», λέει.

Παραδέχτηκε πως είχε ακούσει φήμες για πιθανή σχέση του Ολάντ, αλλά δεν τις πίστεψε. «Δεν έδινα προσοχή. Όταν έμαθα, ήταν σα να έπεσα από ουρανοξύστη».

«Η πολιτική είναι ένας κόσμος στον οποίο η προδοσία έχει ένα τίμημα και αυτές δεν είναι οι δικές μου αξίες”, πρόσθεσε η Τριερβελέρ, η οποία υπογράμμισε ότι “δε μετανιώνει για τίποτα. (…) Βρέθηκα στο Μέγαρο των Ηλυσίων μέσα στη χλιδή. Ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα, αλλά η μητέρα μου ήταν ταμίας και ο πατέρας μου είχε χάσει το ένα του πόδι. Μεγάλωσα σε εργατικές κατοικίες. Υπήρχε μια τεράστια διαφορά. Τους τελευταίους μήνες συνειδητοποίησα πόσο τυχερή ήμουν. (…).
Αυτό που έζησα ήταν μια εξαιρετική ζωή που με πήγε σε κάτι άλλο. Θα ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή, αλλά θα είναι εμπλουτισμένη με μια νέα εμπειρία. Μέσα σε λίγες ημέρες έλαβα εκατοντάδες γράμματα και μηνύματα υποστήριξης», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μυαλό της Βαλερί Τριερβελέρ – ΦΩΤΟ

Τριερβελέρ: “Είμαι πολύ καλά” – ΦΩΤΟ

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της απατημένης Τριερβελέρ! ΦΩΤΟ

Βαλερί Τριερβελέρ: η άνοδος και η πτώση της ως Πρώτη Κυρία σε φωτογραφίες!

Ολάντ: Θα σας τα πω όλα πριν τις 11 Φεβρουαρίου – Τι έγραψε στο twitter η Βαλερί

Και επίσημα εργένης ο Φρανσουά Ολάντ – Ανακοίνωσε το χωρισμό του από τη Βελερί Τριερβελέρ

Τριερβελέρ: Francois, ne me quitte pas! Έκανε γυαλιά καρφιά το γραφείο του Ολάντ!

Αυτό είναι το σπίτι όπου «κρύβεται» η Βαλερί Τριερβελέρ – Και ο Ολάντ στην… Ολλανδία (ΦΩΤΟ)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε