Παρασκευή, 17 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ολάντ: Θα σας τα πω όλα πριν τις 11 Φεβρουαρίου – Τι έγραψε στο twitter η Βαλερί

Ολάντ: Θα σας τα πω όλα πριν τις 11 Φεβρουαρίου – Τι έγραψε στο twitter η Βαλερί

Για τη σχέση του με τη Βαλερί Τριερβελέρ, που έληξε επισήμως χθες, αναμένεται να μιλήσει ο γάλλος πρόεδρος πριν την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ, στις 11 Φεβρουαρίου.

Με ένα tweet ευχαρίστησε το προσωπικό του μεγάλου των Ηλυσίων η Βαλερί Τριερβελέρ, μετά την ανακοίνωση από τον Φρανσουά Ολάντ του τέλους της σχέσης τους.

«Είμαι ευγνώμων στο εξαιρετικό προσωπικό των Ηλυσίων», έγραψε η Τριερβελέρ. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αφοσίωσή τους ή τα συναισθήματα τη στιγμή της αποχώρησης».


Χθες ο Ολάντ ανακοίνωσε «στο τέλος της κοινής του ζωής με την Βαλερί Τριερβελέρ» και υποσχέθηκε να μιλήσει για το θέμα πριν από την επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ στις 11 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ ο Τριερβελέρ θα πραγματοποιήσει χωρίς αμφιβολία το ταξίδι της στην Ινδία για να υποστηρίξει τη μη κυβερνητική οργάνωση Action contre la Faim (ACF) (Δράση κατά της πείνας), δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της οργάνωσης στο Μουμπάι.

Η 48χρονη Βαλερί, η οποία αναπαύεται εδώ και μια εβδομάδα στην προεδρική κατοικία κοντά στις Βερσαλλίες, πρόκειται να μεταβεί σήμερα στο Μουμπάι για να υποστηρίξει την ΑCF. Το ταξίδι αυτό, το οποίο έχει προγραμματίσει από καιρό, χρηματοδοτείται από εταιρείες, εταίρους του ιδιωτικού τομέα, της οργάνωσης.

Διαβάστε

Και επίσημα εργένης ο Φρανσουά Ολάντ – Ανακοίνωσε το χωρισμό του από τη Βελερί Τριερβελέρ

Oh mon Dieu! Ο Φρανσουά ανακοινώνει το χωρισμό του από τη Βαλερί

Μόνος ο Ολάντ στη Τουρκία αλλά δείτε ποια θα βραβεύσει! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ινδία η Τριερβελέρ, στην Τουρκία ο Ολάντ – Η “αποσαφήνιση” μπορεί να περιμένει

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε