Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τριερβελέρ: Francois, ne me quitte pas! Έκανε γυαλιά καρφιά το γραφείο του Ολάντ!

Τριερβελέρ: Francois, ne me quitte pas! Έκανε γυαλιά καρφιά το γραφείο του Ολάντ!

«Η Βαλερί Τριερβελέρ δεν έχει πει την τελευταία της λέξη» υποστηρίζει το περιοδικό Closer που έχει κάνει… άνω κάτω τη Γαλλία. Φήμες πως η Τριερβελέρ έκανε.. γυαλιά καρφιά το γραφείο του Ολάντ, διαψεύδονται.

Τελικά, ίσως να μην ήταν τόσο ήρεμη η συζήτηση που είχαν ο Φρανσουά Ολάντ με τη Βαλερί Τριερβελέρ την παραμονή της αποκάλυψης του περιοδικού Closer για την ερωτική σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου αναφέρουν πως πριν η Τριερβελέρ «πιεί ένα χάπι παραπάνω» και οδηγηθεί στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό είχε κάνει… γυαλιά καρφιά το γραφείο του Ολάντ, έσπασε ό,τι βρήκε μπροστά της και έκανε ζημιά τριών εκατομμυρίων ευρώ. Φυσικά, τα Ηλύσια Πεδία διαψεύδουν τα πάντα.

Αντίκες, βάζα και ό,τι άλλο βρέθηκε στο διάβα της, έγινε κομματάκια. Και η λυπητερή σύμφωνα με Figaro και Parisien… 3 εκατομμύρια ευρώ!

Παρά τα νευράκια και τις αποκαλύψεις για τη σχέση του Ολάντ με τη Γκαγιέ, τα διαμερίσματα στο Παρίσι, τη γνωριμία με τους γονείς της, τα ρομαντικά Σαββατοκύριακα, η Τριερβελέρ θέλει να συγχωρήσει τον Φρανσουά της. Και φυσικά να παραμείνει Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στην Ουάσιγκτον.

Αυτό αφήνει το περιβάλλον της 49χρονης δημοσιογράφου να εννοηθεί και όπως αναφέρει το περιοδικό Closer, που κυκλοφορεί εκτάκτως 24 ώρες νωρίτερα, η Βαλερί δεν έχει πει την τελευταία της λέξη!

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Τριερβελέρ είπε σε φίλους της πως περιμένει ότι θα συνοδεύσει τον Ολάντ στο ταξίδι του στις ΗΠΑ στις 9 Φεβρουαρίου.

Ακόμα και χωρίς να έχει πει την τελευταία λέξη εκείνη, εκείνος φαίνεται να έχει κάνει τις επιλογές του. Και οι πληροφορίες των γαλλικών μέσων αναφέρουν πως είτε επιλέξει τη Γκαγιέ είτε όχι, ο Ολάντ θα χωρίσει από την Τριερβελέρ και θα μείνει μόνος στο Elyssee, αφού ούτε η Γκαγιέ θα μετακομίσει στην προεδρική κατοικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μπερναντέτ Σιράκ στο πλευρό της Τριερβελέρ

Αυτό είναι το σπίτι όπου «κρύβεται» η Βαλερί Τριερβελέρ – Και ο Ολάντ στην… Ολλανδία (ΦΩΤΟ)

Ζήτησε χρόνο από τη Βαλερί και “γλυκοκοιτάζει” μία μελαχρινή! ΦΩΤΟ

Ο Ολάντ διαλέγει ποιά σύντροφο θα πάει στο ζεύγος Ομπάμα

Τι έγραψε στο Twitter η Τριερβελέρ – Πού πήγε αφού βγήκε από το νοσοκομεί

Βγήκε από το νοσοκομείο η Τριερβελέρ – Και τώρα;

Οι Άγγλοι χλευάζουν τον Ολάντ και τον αποκαλούν serial lover

Κάλλιο αργά… Ο Ολάντ επισκέφτηκε την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Όλες οι γυναίκες του Ολάντ σε μια φωτογραφία ντοκουμέντο

Closer: Δυο χρόνια μαζί Ολάντ – Γκαγιέ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε