Κόσμος

Τροχαίο δυστύχημα με 11 νεκρούς στην Κίνα [pics, vid]

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Κίνα. 11 νεκροί και 20 τραυματίες είναι ο απολογισμός μιας ακόμη τραγωδίας στην άσφαλτο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα έγιναν σε δρόμο της επαρχίας Τσιανγκσί στην Κίνα. Μικρό λεωφορείο έφυγε από το δρόμο και έπεσε σε χαντάκι.

Όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τις τοπικές αρχές, το δυστύχημα έγινε χθες στις 10:30 το πρωί (τοπική ώρα).

china troxaio

Ο αριθμός των θυμάτων αυξήθηκε, καθώς ένας τραυματίας πέθανε στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες έρευνες των αρχών δείχνουν πως το μικρό λεωφορείο είχε 19 θέσεις, ενώ μετέφερε 31 ανθρώπους, με συνέπεια την εκτροπή του από τον δρόμο και στην συνέχεια, την πτώση του σε χαντάκι βάθους δέκα μέτρων.

Δείτε εικόνες από το πολύνεκρο τροχαίο στην Κίνα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αναφορές για απόπειρες αυτοκτονίας στο αεροπλανοφόρο «Λίνκολν» - «Ελπίζουν να μην ξυπνήσουν αύριο»
Το πλήρωμα διανύει τον ένατο μήνα στη θάλασσα και έχει συμπληρώσει 250 συνεχόμενες ημέρες χωρίς να προσεγγίσει στεριά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για αεροπλανοφόρο στη σύγχρονη εποχή
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln στην Αραβική Θάλασσα
6
Το Κογκρέσο των ΗΠΑ δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ – «Προτεραιότητα ο GSI»
«Το έργο θα συμβάλει στην άρση της ενεργειακής απομόνωσης της Κύπρου, θα ενισχύσει την ασφάλεια εφοδιασμού του Ισραήλ και θα επιτρέψει αμφίδρομες ροές ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ της Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου»
Στιγμιότυπο από εργασίες ηλεκτρικής διασύνδεσης 14