Κόσμος

Τζέρεμι Κόρμπιν: Αντί για… high 5, χούφτωμα! [vid, pics]

Είναι η αμήχανη στιγμή που ένας πολιτικός… "χουφτώνει" δημοσίως μια γυναίκα. Δεν το ήθελε να της πιάσει το στήθος. Η κακιά στιγμή ήταν. Αλλά ήταν πολύ πολύ αστεία.

Ήταν λίγο μετά την ανακοίνωση των exit polls όταν ο ηγέτης του Εργατικού κόμματος έφτασε στο Ίσλινγκτον Νορθ για να συγχαρεί τα στελέχη του κόμματος του. Εκεί, τον υποδέχτηκε πρώτη απ’ όλους η Έμιλι Θόνμπερι, η σκιώδης υπουργός Εξωτερικών του κόμματός του.

«Καλωσήρθατε στην εργατική γειτονιά του Ίσλινγκτον» είπε περιχαρής ο Κόρμπιν. Η Θόνμπερι τον αγκάλιασε, έκανε μια χειρονομία και εκεί που ο Κόρμπιν νόμιζε ότι θα έκαναν… high 5, εκείνη τράβηξε το χέρι της. Αλλά το δικό του είχε… φόρα και την ακούμπησε στο στήθος.

Μέσα στη γενικότερη… χαρά για το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Κόρμπιν δεν έδωσε, φυσικά συνέχεια. Αλλά η στιγμή είχε καταγραφεί από τις τηλεοπτικές κάμερες και δεν ήταν δυνατόν να μην κάνει το γύρο του κόσμου!

Δείτε το video

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 25