Κυριακή, 16 Ιουν.
30oC Αθήνα

Βασιλιάς Φελίπε και Λετίθια: Νέες αποκαλύψεις για τις απιστίες τους στα 20 χρόνια γάμου

Βασιλιάς Φελίπε και Λετίθια: Νέες αποκαλύψεις για τις απιστίες τους στα 20 χρόνια γάμου

Έπειτα από μία αιχμηρή δήλωση, οι φήμες για fake γάμο και πολλαπλές εξωσυζυγικές σχέσεις του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας, φουντώνουν.

Με την δήλωση του Χάιμι ντελ Μπούργκο ισχυρίζεται ότι η βασίλισσα Λετίθια ήταν άπιστη του βασιλιά Φελίπε για αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος του δικηγόρου και της αδελφής της Λετίθια, Θέλμα Ορτίζ, ήταν προσχηματικός, ήταν ένας γάμος ευκαιρίας. Η ίδια φέρεται ότι συμφώνησε να προσποιηθεί ότι είχε σχέση με τον Χάιμι, ώστε η Λετίθια να είναι μαζί του χωρίς να κινεί υποψίες. Με αφορμή το σκάνδαλο αυτό κυκλοφόρησαν νέες αποκαλύψεις για τις πιθανές απιστίες του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας.

Ο πρώην γαμπρός της 51χρονης Ισπανίδας βασίλισσας ανακοίνωσε μοιράστηκε μία φωτογραφία στα social media ως απόδειξη της ερωτικής τους σχέσης, στο βιβλίο υπό τον τίτλο «Η Λετίθια και εγώ» του δημοσιογράφου Χάιμε Πενιαφιέλ για την σχέση του με την βασίλισσα.

Μετά τους ισχυρισμούς «βόμβα», ο επιχειρηματίας μοιράστηκε μια selfie που τράβηξε η βασίλισσα στον καθρέφτη κατά τη διάρκεια μιας από τις εγκυμοσύνες της ως «απόδειξη» της σχέσης τους.

Σε αυτό, η βασίλισσα φαίνεται να φοράει μια μαύρη πασμίνα – την οποία ο Del Burgo ισχυρίζεται ότι του ανήκε – και επίσης έγραψε ένα μήνυμα στην ανάρτησή του στα social media, που υποτίθεται ότι του έστειλε η Letizia, λέγοντας: «Αγάπη. Φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες μέχρι να ξαναβρεθούμε. Σε αγαπώ. Φύγε από εδώ. Δική σου».

«Και το Nothing but the Truth, το βιβλίο που υποσχέθηκα, θα είναι μια τηλεοπτική ταινία και ντοκιμαντέρ με οκτώ επεισόδια. Θα ξεκινήσω την παραγωγή μετά το καλοκαίρι. Έρχεται το 2025», έγραψε στο X ο Jaime del Burgo.

Αν και όχι μόνο ο Jaime del Burgo διατηρούσε σχέσεις με την Λετίθια όταν ο ίδιος γνώριζε ήδη τον βασιλιά Φελίπε, η βασίλισσα εκείνη την εποχή απατούσε τον σύζυγό της και με τον David Tejera. Ήταν ο ίδιος δημοσιογράφος που επιβεβαίωσε ότι γνώριζε τη Λετίθια πολύ καλά, αν και δεν ήθελε να προχωρήσει πολύ στο θέμα. Του είχαν προτείνει να μιλήσει για τη βασίλισσα αλλά δεν δέχτηκε ποτέ, προς το παρόν.

Χθες (22.05.2024), ο Φελίπε και η Λετίθια γιόρτασαν 20 χρόνια έγγαμου βίου, μόνο που αυτός ο γάμος φέρεται να είναι «fake», όπως σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα αναφερόμενο στις πιπεράτες πληροφορίες που κυκλοφορούν στον ξένο Τύπο.

Ο επιχειρηματίας – ο οποίος είναι γιος του πρώην πολιτικού Jaime Ignacio del Burgo – είπε ότι η σπίθα της σχέσης τους «άναψε» στη Βενετία και χρονολογείται πριν από το 2000.

Η βασίλισσα Λετίθια φέρεται τώρα να έχει βρει νέο εραστή. Ο άνδρας με τον οποίο πιθανολογείται ότι διατηρεί ερωτική σχέση είναι «πολύ πλούσιος» και διαθέτει «ένα κάστρο στα Πυρηναία. Η Λετίθια έχει ήδη περάσει ένα Σαββατοκύριακο μαζί του», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Αλλά και «ο βασιλιάς Φελίπε άρχισε να ξενοκοιτάζει». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού «Caras», o σύζυγος της Λετίθια απολαμβάνει την συντροφιά μιας «πλούσιας κληρονόμου», η οποία τον έχει συνοδεύσει σ’ ένα από τα τελευταία του ταξίδια, τα Σαββατοκύριακα.

Το όνομα της πάμπλουτης κυρίας δεν είναι προς το παρόν γνωστό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, τον Μάρτιο, Φελίπε και Λετίθια ταξίδεψαν χωριστά με τους νέους συντρόφους τους.

Ωστόσο, το ισπανικό στέμμα είναι άκρως συντηρητικό και γι’ αυτό θα πρέπει ο γάμος του βασιλικού ζεύγους να δείχνει «αψεγάδιαστος», επισημαίνει γερμανικό δημοσίευμα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spanish Royal Family (@spain_royal)

Ο γάμος της Λετίσια και του Φελίπε στη Μαδρίτη το 2004 προκάλεσε μια άνοδο στην υποστήριξη της βασιλικής οικογένειας και η συνήθεια της να υπερασπίζεται τα εμπορικά σήματα της High Street όπως το Zara αποδείχθηκε δημοφιλής. Αυτή και ο Φελίπε απέκτησαν δύο κόρες, τη Λεονόρ το 2005 και τη Σοφία το 2007.

Η Letizia και ο σύζυγός της συνέχισαν να έχουν ένα ενιαίο μέτωπο εν μέσω των συγκλονιστικών ισχυρισμών, με πιο πρόσφατη κυκλοφορία επίσημα οικογενειακά πορτρέτα για να τιμήσουν την 20η επέτειο του γάμου τους.

Στις γλυκές εικόνες, ο Ισπανός βασιλιάς και η σύζυγός του στάθηκαν δίπλα στις δύο κόρες τους, πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία για τις νέες φωτογραφίες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις