Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βασίλισσα Ελισάβετ: To SMS του πρίγκιπα Γουίλιαμ στον Χάρι για την κοινή τους εμφάνιση

Βασίλισσα Ελισάβετ: To SMS του πρίγκιπα Γουίλιαμ στον Χάρι για την κοινή τους εμφάνιση
Φωτογραφία Reuters

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έτεινε κλάδο ελιάς στον αδερφό του, πρίγκιπα Χάρι, μέσω SMS για να δουν μαζί με τις συζύγους τους τα αφιερώματα και τα λουλούδια για τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Κάστρο του Ουίνσδορ.

Αυτό αποκαλύπτει ο Βρετανός ηθοποιός, Ρίτσαρντ Κέι, στη DailyMail και εξηγεί ότι η πρωτοβουλία του πρίγκιπα Γουίλιαμ προς τον πρίγκιπα Χάρι ήταν καθ’ όλα δικιά του και πως δεν έδωσε εντολή ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ για την κοινή τους εμφάνιση, όπως είχε αρχικά ειπωθεί.

Η εικόνα των πριγκίπων Γουίλιαμ και Χάρι μαζί με τις συζύγους τους, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ, ήταν σαν να γύρισε για λίγο ο χρόνος πίσω. Τα δύο ζευγάρια περπάτησαν στο Κάστρο του Ουίνσδορ, είδαν μαζί τα αφιερώματα και τα λουλούδια που άφησαν για τη βασίλισσα Ελισάβετ οι Βρετανοί και μίλησαν με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί εκεί γύρω.

Αν και είχε ήδη γίνει γνωστό πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν αυτός που επανένωσε τα δύο ζευγάρια, σήμερα (12.9.2022) η DailyMail αποκαλύπτει ότι το έκανε στέλνοντας ένα SMS στον αδερφό του για να κανονίσουν την ώρα που θα κάνουν τη βόλτα τους. 

Όπως είναι φυσικό, η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση των δύο ζευγαριών από τις 9 Μαρτίου, όταν βρέθηκαν ξανά μαζί με αφορμή την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, αιφνιδίασε τους πάντες, ακόμη και τα μέλη της ασφάλειάς τους. Και αυτό, γιατί τόσο ο Γουίλιαμ όσο και ο Χάρι έχουν τη φήμη του «πεισματάρη», οπότε και να ήθελε ο νέος πρίγκιπας της Ουαλίας να εμφανιστούν μαζί, θα έπρεπε να συμφωνήσει και ο δούκας του Σάσεξ.

Αυτή, από μόνη της, είναι μια σημαντική αποκάλυψη και ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις των δύο αδερφών που, σε μερικές στιγμές, φάνηκαν αμήχανοι και από τα βλέμματά τους έλειπε αυτή η εμπιστοσύνη που έδειχναν να έχουν πάντα ο ένας στον άλλον. Άλλωστε, ο ένας έχει κατηγορήσει τον άλλον για την αποξένωση του Χάρι και της Μέγκαν από το Παλάτι.

Αν και η επανένωση δεν έγινε μετά από εντολή του βασιλιά Καρόλου Γ’, σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι στην πρώτη του τηλεοπτική ομιλία ως μονάρχης την περασμένη Παρασκευή, εξέφρασε την αγάπη του για τον Χάρι και τη Μέγκαν, κάτι που μάλλον ενθάρρυνε τον Γουίλιαμ να αναλάβει πρωτοβουλία.

Τώρα, μένει να φανεί αν θα γεφυρωθεί πλήρως το χάσμα των λεγόμενων “Fab Four”, παρ’ όλα αυτά οι πρώτες κινήσεις δείχνουν μια διάθεση να βελτιωθεί η επικοινωνία του Χάρι και της Μέγκαν με το Παλάτι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις