Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το παρασκήνιο πίσω από την κοινή εμφάνιση των Γουίλιαμ και Κέιτ με Χάρι και Μέγκαν

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το παρασκήνιο πίσω από την κοινή εμφάνιση των Γουίλιαμ και Κέιτ με Χάρι και Μέγκαν
Φωτογραφία Reuters

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από τη Βρετανία με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, σε μια ιδιαίτερη… οικογενειακή στιγμή, μετά το Megxit και όσα συνέβησαν βυθίζοντας τη μοναρχία σε σοβαρή κρίση.

Τα δύο ζευγάρια, πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, καταχειροκροτούμενοι από το πλήθος που βρισκόταν έξω από το Κάστρο του Ουίνσδορ.

Τα δύο εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ, μαζί με τις συζύγους τους, εμφανίστηκαν με μαύρα ρούχα στο Κάστρο του Ουίνσδορ και είδαν τα λουλούδια και τα αφιερώματα των Βρετανών για τον χαμό της 96χρονης μονάρχη της χώρας.

Όμως, ποιος ήταν ο… «ειρηνοποιός» που έσμιξε ξανά τα δύο ζευγάρια; Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, αυτός είναι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος έτεινε «κλάδο ελιάς» στους δούκες του Σάσεξ. 

Σύμφωνα, μάλιστα, με πηγές του Παλατιού, ήταν τόσο ξαφνική η εμφάνιση των δύο ζευγαριών μαζί που οι άνθρωποι της ασφάλειάς τους αιφνιδιάστηκαν.

«Επρόκειτο για σημαντική επίδειξη ενότητας σε μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για την οικογένεια» δήλωσε η πηγή στο People. «Είναι μια εκπληκτική ιστορική στιγμή και επίσης βαθιά προσωπική για την οικογένεια που θα ήλπιζε κανείς πως τα μέλη της θα ενώνονταν και θα στήριζαν τον νέο βασιλιά ιδίως. Και ίσως γιατρευτούν κάποια από τα τραύματα στη διαδικασία». 

«Είμαστε όλοι ευγνώμονες που οι δύο πλευρές έβαλαν στην άκρη τις διαφορές για χάρη της βασίλισσας» επεσήμανε μια άλλη βασιλική πηγή στο PageSix.

Πρόκειται για την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση από τις 9 Μαρτίου, όταν τα δύο ζευγάρια εμφανίστηκαν ξανά μαζί με αφορμή την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις