Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Η βασίλισσα Ελισάβετ τρολάρει… άγρια τον Ντόναλντ Τραμπ

Βασίλισσα Ελισάβετ Ντόναλντ Τραμπ

Πως κατά τη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ για τη φύση και την αγάπη της για το περιβάλλον, η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκει τρόπο να αστειευτεί και να… τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ. Κι όμως, υπάρχει.

Στις 16 Απριλίου, ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο θα παρουσιάσει στο ITV το ντοκιμαντέρ «Ο Πράσινος Πλανήτης της Βασίλισσας». Και φυσικά περιηγήθηκε στο Μπάκιγχαμ από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ. Και που “χωράει” ο Ντόναλντ Τραμπ, είπατε; Παντού…

Ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο συνάντησε τη Βασίλισσα Ελισάβετ πριν από πολλούς μήνες. Μαζί περπάτησαν στους κήπους του Μπάκιγχαμ και μίλησαν για τα φυτά, τα δέντρα και όλα όσα αγαπάει και ασχολείται η 91 ετών μονάρχης.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να έδωσε εντολή στο προσωπικό του Μπάκιγχαμ να κόψει… μαχαίρι τη χρήση πλαστικού αφού είδε το ντοκιμαντέρ Blue Planet II του Ατένμπορο

Με ένα φλοράλ φόρεμα (μάλλον για να… ταιριάζει στο concept) η βασίλισσα υποδέχτηκε τον σερ Ντέβιντ Ατένμπορο στους κήπους του παλατιού. Περπάτησαν ανάμεσα στα δέντρα, του έδειξε ποια έχουν φυτέψει για χάρη των παιδιών της (του πρίγκιπα Καρόλου, της πριγκίπισσας Άννας, του πρίγκιπα Άντριου και του πρίγκιπα Έντουαρντ).

Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 16 Απριλίου.

Το ελικόπτερο και ο Τραμπ

Καθώς η βασίλισσα και ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο συζητούν για τη φύση και τα δέντρα, ο ήχος ενός ελικοπτέρου “διακόπτει” τη συζήτησή τους. Και εκεί η Ελισάβετ έδειξε την… αστεία πλευρά της. «Γιατί συνέχεια κάνουν γύρους όταν θέλεις να συζητήσεις; Μοιάζει με τον πρόεδρο Τραμπ ή τον πρόεδρο Ομπάμα», είπε.

Και βρετανικό χιούμορ και… μπηχτή για τους Αμερικανούς. Ιδίως για τον Ντόναλντ Τραμπ. Τον οποίο η Βρετανία ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον φθινόπωρο. Τότε υπολογίζεται ότι θα γίνει η επίσημη επίσκεψή του στο Λονδίνο, η πρώτη απ’ όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Το… αστείο της Ελισάβετ έχει να κάνει με το προεδρικό ελικόπτερο, το οποίο έχει “κατηγορηθεί” πως καταστρέφει το βασιλικό γκαζόν.

Γιατί είναι τόσο πράσινο το Μπάκιγχαμ Ελισάβετ;

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει την απάντηση και για το γεγονός πως οι κήποι του Μπάκιγχαμ είναι τόσο… πράσινοι. «Είμαι πολύ δύσκολη στο να μου κάνουν δώρα», λέει. Αλήθεια είναι πως δεν είναι και εύκολο να κάνεις δώρο σε μια βασίλισσα… «Οπότε, φυσικά, λένε “α, λοιπόν ας της χαρίσουμε ένα φυτό ή ένα δέντρο ή κάτι. Το οποίο είναι πολύ ωραίο».

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις