Κόσμος

Βίντεο: Δημόσια εκτέλεση γυναίκας για μοιχεία – Προσοχή! Σκληρές εικόνες!

Μία γυναίκα δέχεται μία σφαίρα στο κεφάλι από ένστολο, στην περιοχή Ιντλίμπ βορειοδυτικά της Συρίας, κατηγορούμενη για “μοιχεία και διαφθορά” από αρμόδια επιτροπή, που πιθανολογείται ότι έχει οριστεί από μέλη του Μετώπου Αλ Νούσρα, ένα παρακλάδι της Αλ Κάιντα.

Όπως φαίνεται στα ανατριχιαστικά πλάνα, η άτυχη γυναίκα βρίσκεται γονατισμένη στο έδαφος, ενώ γύρω της μία ομάδα ανδρών περιμένουν την εντολή για τη δημόσια εκτέλεση.

Ένας άνδρας, ο οποίος λειτουργεί σαν δικαστής αναφέρει πως η κατηγορούμενη εργαζόταν και ως πόρνη, επομένως “η επιτροπή αποφάσισε να την τιμωρήσει”.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

ΠΗΓΗ: RAQQA-SL.COM

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σταϊνμάιερ: Στην Ευρώπη μαίνεται πραγματικός πόλεμος – Μακρόν: Η ελευθερία ποτέ δεν απειλήθηκε τόσο πολύ μετά το 1945
Ο Γερμανός πρόεδρος κατηγόρησε την Ρωσία ότι «κατέστρεψε ολόκληρη την αρχιτεκτονική ασφαλείας στην Ευρώπη» με την επίθεσή της εναντίον της Ουκρανίας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS