Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βίντεο – σοκ! Ο Λίαμ Γκάλαχερ αρπάζει από τον λαιμό την σύντροφό του

Βίντεο – σοκ! Ο Λίαμ Γκάλαχερ αρπάζει από τον λαιμό την σύντροφό του
Φωτογραφία από: Sun

Είναι η στιγμή που ο frontman των θρυλικών Oasis, Λίαμ Γκάλαχερ, πιάνει από τον λαιμό την σύντροφό του σε κλαμπ του Λονδίνου.

Εικόνες που… καίνε τον Λίαμ Γκάλαχερ -αλλά και την ίδια την σύντροφό του- φέρνει στο “φως” της δημοσιότητας η βρετανική Sun. Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον -πάλαι ποτέ- βασικό τραγουδιστή της εμβληματικής βρετανικής μπάντας, Oasis, να πιάνει από τον λαιμό την σύντροφό του, Debbie Gwyther, σε διάδρομο ενός κλαμπ στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Ο Λίαμ Γκάλαχερ βρέθηκε στο συγκεκριμένο κλαμπ μαζί με την 36χρονη σύντροφό του στις 8 Αυγούστου. Η είδηση για την επίθεσή του στην σύντροφό του είχε γίνει γνωστή και τόσο ο ίδιος ο Λίαμ Γκάλαχερ, όσο και η Debbie Gwyther είχαν διαψεύσει ότι της επιτέθηκε.

Όλα αυτά, όμως, μέχρι να διαρρεύσει το βίντεο και οι σχετικές φωτογραφίες. Ένα βίντεο που δείχνει τον τραγουδιστή από το Μάντσεστερ να προχωρά σε έναν διάδρομο, έχοντας πίσω του την γυναίκα.

Ξαφνικά, γυρνά προς το μέρος της και την πιάνει από τον λαιμό.

Δείτε τις εικόνες

https://www.youtube.com/watch?v=LJLsD1KvyZY

Λίαμ Γκάλαχερ

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είχε δηλώσει πως ο Λίαμ Γκάλαχερ αποκάλεσε “γ@μημ@νη μάγισσα” την σύντροφό του κατά την διάρκεια ενός καυγά που είχε ως αποτέλεσμα εκείνη να βάλει τα κλάματα.

Ο ίδιος ο 45χρονος τραγουδιστής, ο οποίος κάνει σόλο καριέρα μετά την διάλυση των Oasis, σε χθεσινή του ανάρτηση στο Twitter είχε αρνηθεί τα πάντα.

Συγκεκριμένα έλεγε: “Πρώτον, δεν έχω απλώσει ποτέ τα χέρια μου σε οποιαδήποτε γυναίκα με άσχημο τρόπο. Δεύτερον, υπάρχει μόνο μία μάγισσα και όλοι ξέρουμε ποια είναι“.

Δείτε το tweet του Λίαμ Γκάλαχερ

Μετά την διαρροή του επίμαχου υλικού, κανείς από τους δύο δεν προέβη σε κάποια δημόσια τοποθέτηση. Ωστόσο χθες, πριν δηλαδή διαρρεύσει το βίντεο, η 36χρονη είχε αναφέρει στο Instagram τα εξής:

Η Sun ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τον εαυτό της. Ντροπή τους και σε όλους όσοι ζήτησαν το σχόλιο του Λίαμ αντί το δικό μου. Άνθρωποι που νοιάζονται όλοι τους, είμαι σίγουρη. Ένα μάτσο ψέματα ως συνήθως. “Πρώην προσωπική βοηθός” ένα από τα πιο προσβλητικά. Αφαίρεσαν δυο χρόνια από την ηλικία μου όμως… Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της! Τεμπέλικες, σεξιστικές βλακείες. Επίκειται νομική δράση“.

Δείτε την ανάρτηση

https://www.instagram.com/p/Bm5epGTB7Ct/?hl=el&taken-by=zeb0rah

Εκτός από την διάψευση στο Instagram, όμως, η 36χρονη είχε κάνει και δηλώσεις στην Sun. επίσης πριν διαρρεύσει το βίντεο.

Σε αυτές έλεγε: “Δεν άπλωσε ποτέ το χέρι του πάνω μου. Η σχέση μας είναι πιο δυνατή από ποτέ. Ο Λίαμ ποτέ δεν άπλωσε το χέρι του πάνω μου. Είναι εντελώς γελοίο. Είχαμε πιει και κάναμε πλάκα και αυτό μετατράπηκε σε κάτι που δεν ήταν. Νιώθω πως είναι ένα κυνήγι μαγισσών για να βλάψουν το όνομα του Λίαμ”.

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις