Κόσμος

Βολιβία: Πραξικόπημα καταγγέλλει ο πρόεδρος Λουίς Άρσε

Φόβοι για πραξικόπημα στη Βολιβία με τον πρόεδρο της χώρας Λουίς Άρσε, να καταγγέλλει σήμερα Τετάρτη (26/05/2024) «ασυνήθιστες κινήσεις» του στρατού.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος στη Βολιβία, Λουίς Άρσε στρατεύματα και άρματα είναι σταθμευμένα μπροστά από την έδρα της κυβέρνησης στην πρωτεύουσα Λα Πας ενώ την είδηση μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο και το Reuters.

“Καταγγέλλουμε την αυθαίρετη κινητοποίηση ορισμένων μονάδων του βολιβιανού στρατού. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στη δημοκρατία”, έγραψε ο πρόεδρος στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X.

Σύμφωνα με ανάρτηση του πρώην προέδρου ‘Έβο Μοράλες (2006-2019) στο X, “ετοιμάζεται ένα πραξικόπημα”.

 

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αφροαμερικανός πατέρας στη Νέα Υόρκη κατέθεσε μήνυση για τη μασκότ «Σπαρτιάτη» σχολικής ομάδας
«Ένα από τα πρώτα πράγματα που διάβασα ήταν ότι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες είχαν σκλάβους τους αυτόχθονες που κατέκτησαν -και όχι απλώς σκλάβωναν αλλά το έκαναν με βία», είπε ο πατέρας
Μασκότ Σπαρτιάτης στρατιώτης
Βίντεο με την στιγμή της σύλληψης 30χρονης καθηγήτριας για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 15χρονου μαθητή στις ΗΠΑ
Η 30χρονη εκπαιδευτικός ήταν προπονήτρια ποδοσφαίρου του 15χρονου και μέντοράς του, προσθέτοντας ότι η σεξουαλική επίθεση σε βάρος του σημειώθηκε πριν να ξεκινήσουν τα μαθήματα.
Η 30χρονη καθηγήτρια που συνελήφθη